Terence en Kenzo in actie op het terrein van de club Aalter. Binnenkort kunnen ze ook in eigen gemeente trainen.
Volledig scherm
PREMIUM
Terence en Kenzo in actie op het terrein van de club Aalter. Binnenkort kunnen ze ook in eigen gemeente trainen. © RV

Egem krijgt BMX- en trialparcours, tot groot plezier van Terence (13) en Kenzo (16): “Trialfiets voor eerste communie gekregen”

Egem/PittemEr komt een BMX-en trialparcours op het speelplein aan de begraafplaats van Egem. Ook de bestaande mountainbikeroute langs de N37 wordt uitgebreid met een technische lus. Tegen de zomer moeten beide klaar zijn. “Voor ons is dit een godsgeschenk”, zegt Jurgen Blomme (42) van de Egemse MTK Trial club.

 1. Roeselare organiseert kippenbedeling
  Roeselare

  Roeselare organi­seert kippenbede­ling

  Door kippen te houden, kan je op een eenvoudige manier jouw hoeveelheid afval beperken. Ze spelen gemakkelijk het grootste deel van het keukenafval naar binnen. Daarom verkoopt het stadsbestuur jaarlijks kippen tegen een gesubsidieerde prijs. Dit jaar organiseert stad Roeselare de jaarlijkse kippenbedeling op zaterdagvoormiddag 8 mei. Inschrijven kan tot en met vrijdag 30 april via https://www.roeselare.be/formulier/kippenproject. Opgelet pas na inschrijving en betaling is de reservering een feit. Betaling enkel mogelijk via overschrijving, omwille van de coronamaatregelen is het niet mogelijk om cash te betalen. Begin mei volgt meer informatie over de locatie en uren van de kippenbedeling.
 1. Viervoudige waterhoos zorgt voor een spektakel
  Play

  Viervoudi­ge waterhoos zorgt voor een spektakel

 2. Welke celebrity heeft een piano van Louis Vuitton in zijn huis staan?
  Play

  Welke celebrity heeft een piano van Louis Vuitton in zijn huis staan?