Of het dier in nood ook een kangoeroe betrof, zoals op deze archieffoto, is niet duidelijk. Maar feit is wel dat de dierenarts gehaast was om te helpen.
Volledig scherm
Of het dier in nood ook een kangoeroe betrof, zoals op deze archieffoto, is niet duidelijk. Maar feit is wel dat de dierenarts gehaast was om te helpen. © Benoit De Freine

Dier in nood: veearts rijdt 120 in zone 70 en krijgt rijverbod

Pittem/OostrozebekeEen dierenarts uit Pittem mag tien dagen niet autorijden omwille van een flagrante snelheidsovertreding. De man legde de voorbije tientallen jaren een onberispelijk parcours af.

 1. Op huizenjacht in…Meulebeke: “Dorpsgevoel maar met tal van stedelijke troeven”
  PREMIUM
  Meulebeke

  Op huizen­jacht in…Meulebeke: “Dorpsge­voel maar met tal van stedelijke troeven”

  Meulebeke kende lange tijd een oudere bevolking, maar is de laatste jaren aan een inhaalbeweging bezig. Enkele grote nieuwe verkavelingen lonken naar jonge gezinnen. Wie er woont heeft een gezellig dorpsgevoel, maar kan toch rekenen op heel wat troeven die je met grotere gemeentes associeert, van een gezellig recreatiedomein met eigen zwembad tot gezellige terrasjes en leuke evenementen. De prijs voor een woning blijft er evenwel betaalbaar, volgens Annelies Bracke van Vastgoed Anbra. Lees hier alle afleveringen uit onze rubriek Huizenjacht.
 1. 106-jarige Valdemar slaat 17 jaar jongere vrouw aan de haak in rusthuis
  Play

  106-jarige Valdemar slaat 17 jaar jongere vrouw aan de haak in rusthuis

 2. Hond houdt toeristen voor de gek
  Play

  Hond houdt toeristen voor de gek