Aan Club Elckerlyc op de Brugsesteenweg nodigt een 'sm-meesteres' de klanten uit om eens binnen te wippen.
Volledig scherm
Aan Club Elckerlyc op de Brugsesteenweg nodigt een 'sm-meesteres' de klanten uit om eens binnen te wippen. © Foto DJP

Club Elckerlyc decor voor nieuwe Vlaamse film

EGEM/PITTEMClub Elckerlyc, het huisje van plezier op de Brugsesteenweg in Egem, vormt begin september het decor voor opnames voor een nieuwe Vlaamse film met onder andere Wim Willaert en Matthias Sercu.

 1. In 2021 breken douchetoiletten eindelijk door in België, volgens zaakvoerders ‘Twalet’: “Als er modder op je auto zit, pak je toch ook de tuinslang?”
  PREMIUM
  Pittem/Dentergem/Ruiselede

  In 2021 breken douchetoi­let­ten eindelijk door in België, volgens zaakvoer­ders ‘Twalet’: “Als er modder op je auto zit, pak je toch ook de tuinslang?”

  Toiletten met douchekop en föhn: in Azië zijn ze al wijdverspreid en als het aan ondernemers Alexander Deley (44) en Steve Deloof (30) ligt, zullen ze in 2021 ook ons land veroveren. “Vergelijk het met een auto waarmee je door de modder gereden bent. Neem je een droge doek en wrijf je daarmee de modder af? Of neem je de tuinslang?”
 2. Vida Design opent tweede winkel en verkoopt nu ook outdoor design: “Door corona willen mensen hun tuin inrichten als extra leefruimte”
  Roeselare

  Vida Design opent tweede winkel en verkoopt nu ook outdoor design: “Door corona willen mensen hun tuin inrichten als extra leefruimte”

  Interieurzaak Vida Design zet haar veroveringstocht op De Munt in Roeselare verder. Vanaf zaterdag 16 januari komt hier een vierde pand voor een tweede winkel bij. De huidige winkel krijgt de naam Vida Design ‘Binnen’ en de nieuwe winkel wordt Vida Design ‘Buiten’ “In de nieuwe winkel focussen we op buitenbeleving. Door corona hebben we met z’n allen de charme van onze tuin herontdekt en daar willen we op inspelen”, aldus Nancy Windels.
 1. Hilke kocht cryptomunten, maar is nu haar wachtwoord vergeten: "Mijn zuurheid vergroot als de waarde stijgt"
  Play

  Hilke kocht cryptomun­ten, maar is nu haar wachtwoord vergeten: "Mijn zuurheid vergroot als de waarde stijgt"

 2. Noorwegen bezorgd over risico van vaccinatie zwakke 80-plussers
  Play
  Covid-19

  Noorwegen bezorgd over risico van vaccinatie zwakke 80-plus­sers