Zaakvoerder Sam Storme bij een van de creaties van Aquafontal: de fontein op het Marktplein in Ingelmunster.
Volledig scherm
Zaakvoerder Sam Storme bij een van de creaties van Aquafontal: de fontein op het Marktplein in Ingelmunster. © Jos Bogaerts

"Bombastisch mag, maar eenvoud is ook mooi"

PITTEMZie je een fontein of waterpartij in ons land, dan is de kans groot dat het een creatie is van Aquafontal uit Pittem. Sam Storme (31) staat al drie jaar aan het roer van het bedrijf. Zijn team realiseerde de watertuinen in het Antwerpse Park Spoor Noord en, dichter bij huis, ook de fontein op het Marktplein in Ingelmunster.

 1. Recreatieve crossers in het spoor van Van Aert op BK-parcours in Meulebeke: “Op televisie leek het toch iets makkelijker”
  meulebeke

  Recreatie­ve crossers in het spoor van Van Aert op BK-par­cours in Meulebeke: “Op televisie leek het toch iets makkelij­ker”

  Het parcours van het BK veldrijden in Meulebeke is open voor het grote publiek. Heel wat recreatie crossers vonden hun weg naar Ter Borcht, al was er geen sprake van een overrompeveling. Opvallend veel vaders en zonen waagden zich zaterdag aan het toch wel pittige parcours. Bij de driejarige Lowie Vervaeke viel het alvast in de smaak. “Jong geleerd, is oud gedaan, niet?”
 2. Nieuwe Roeselaarse nachtopvang wordt quasi dubbel zo groot: verhuis gepland begin 2022
  Roeselare

  Nieuwe Roeselaar­se nachtop­vang wordt quasi dubbel zo groot: verhuis gepland begin 2022

  De afbraakwerken op de site van RSL Op Post langs de Hugo Verrieststraat zijn gestart. Tegen begin 2022 verrijst hier de nieuwe Roeselaarse nachtopvang ‘Het PosThuis’. Het nieuwe gebouw voldoet in tegenstelling tot het oude aan de huidige normen en er kunnen tot wel 21 personen per nacht opgevangen worden. “Zo zijn we beter gewapend bij toekomstige crisissen”, aldus schepen Bart Wenes (CD&V).
 1. Leslie (27) overlijdt aan corona twee weken na bevalling, vader blijft met verdriet en baby achter
  Play

  Leslie (27) overlijdt aan corona twee weken na bevalling, vader blijft met verdriet en baby achter

 2. Vertederend: panda's dollen in de sneeuw
  Play

  Vertede­rend: panda's dollen in de sneeuw