De auto liep zware schade op.
Volledig scherm
De auto liep zware schade op. © Alexander Haezebrouck

Bestuurder gewond na klap tegen betonnen paal

PittemLangs de Brugsesteenweg in Pittem is dinsdagavond een autobestuurder gewond geraakt nadat hij tegen een paal knalde. De bestuurder werd gewond overgebracht naar het ziekenhuis, maar verkeert niet in levensgevaar.

 1. 
Virtueel applaus van gemeenteraad voor pensionering diensthoofd Roeselaarse politiepost
  Roeselare

  Virtueel applaus van gemeente­raad voor pensione­ring dienst­hoofd Roeselaar­se politie­post

  De digitale gemeenteraadszitting van maandagavond startte met een virtueel applaus aan het adres van Stadenaar Geert Wallays. Het diensthoofd van de politiepost Roeselare, en vader van profrenner Jelle Wallays, gaat op 1 februari met pensioen. “36 jaar lang was Geert actief bij de politie”, aldus gemeenteraadsvoorzitter Piet Delrue (Open Vld). “De laatste jaren was hij maand na maand op post tijdens de gemeenteraadszitting om een oogje in het zeil te houden. We willen hem dan ook graag bedanken en veel geluk wensen in z’n pensioen.”
 2. Met opening Babykoezie werkt familie Verbrugge groots bouwproject af: “Babywellness, kinderdagverblijf en dienstenchequebedrijf onder één dak”
  PREMIUM
  Pittem

  Met opening Babykoezie werkt familie Verbrugge groots bouwpro­ject af: “Babywell­ness, kinderdag­ver­blijf en diensten­che­que­be­drijf onder één dak”

  Eliene Verbrugge opent op 1 februari Babykoezie. De opstart van de babywellness is het sluitstuk van een groots familieproject. In de nieuwbouw vonden naast Babykoezie ook al Elienes kinderdagverblijf Drommels en dienstenchequebedrijf At Your Service van moeder Marie-Anne en zus Nathalie onderdak. “Bij ons is het altijd een voor allen en allen voor een”, zegt de familie trots.
 1. Bernie Sanders zamelt bijna 1,5 miljoen euro in door populaire wanten
  Play

  Bernie Sanders zamelt bijna 1,5 miljoen euro in door populaire wanten

 2. Truck vol karaokemateriaal rijdt te snel en mist dan bocht
  Play

  Truck vol karaokema­te­ri­aal rijdt te snel en mist dan bocht