Het programma van de afgeslankte Godelievekermis is rond
Volledig scherm
Het programma van de afgeslankte Godelievekermis is rond © RV

Acht straatacts zorgen straks voor sfeer op afgeslankte Godelievekermis

PittemHet wordt dan wel geen volwaardige Godelievekermis, maar op zaterdag 17 juli en op Zotte Maandag 19 juli valt er wel wat te beleven in Pittem. De timing van de eerder aangekondigde straatanimatie is ondertussen helemaal rond.

  1. 18 maanden later dan gehoopt, maar Krottegemse Rommelmarkt viert op 3 oktober eindelijk 30ste jubileumeditie: “Voor het eerst meer dan 1.000 standen”
    Roeselare

    18 maanden later dan gehoopt, maar Krottegem­se Rommel­markt viert op 3 oktober eindelijk 30ste jubileume­di­tie: “Voor het eerst meer dan 1.000 standen”

    Vierde keer, goede keer voor de Krottegemse Rommelmarkt. De Krottegemse Markten wilden aanvankelijk de 30ste editie van hun rommelmarkt op de wijk over statie organiseren op 19 april 2020 maar de coronacrisis strooide roet in het eten. Vier keer, en in totaal 18 maanden, werd de jubileumeditie uitgesteld, maar nu garanderen de organisatoren dat de feesteditie op 3 oktober groen licht heeft. “Het wordt een absolute topeditie. De inschrijvingen lopen als een trein en hoewel we het parcours uitbreidden, zijn er amper nog standplaatsen beschikbaar”, zeggen voorzitter Frank Wauters en plaatsmeester Carin Snijders.