"Het zebrapad in de Molenstraat in Bogaarden werd deze zomer geschilderd, maar de signalisatieborden moeten wel nog geplaatst worden", geeft CD&V als voorbeeld.
Volledig scherm
"Het zebrapad in de Molenstraat in Bogaarden werd deze zomer geschilderd, maar de signalisatieborden moeten wel nog geplaatst worden", geeft CD&V als voorbeeld. © RV

Verkeersmaatregelen laten jaren na goedkeuring nog steeds op zich wachten, CD&V trekt aan alarmbel: “Er blijkt zelfs voor kleine ingrepen een gebrek aan uitvoeringskracht”

PepingenDe Pepingse oppositiepartij CD&V trekt aan de alarmbel. Volgens de partij werden verschillende verkeersmaatregelen die de afgelopen jaren werden goedgekeurd tot op vandaag nog niet uitgevoerd. Zo zouden op verschillende plaatsen verkeersborden en wegsignalisatie ontbreken. “We vragen nu met aandrang om genomen beslissingen als prioriteit te behandelen, want half werk is geen werk”, zegt CD&V-fractieleideer Peter Van Cutsem.

0 reacties

 1. Een grote batterij moet je minder snel vervangen: zo kies je een e-bike op jouw maat
  HLN Shop

  Een grote batterij moet je minder snel vervangen: zo kies je een e-bike op jouw maat

  De e-bike is hét ideale vervoermiddel voor velen: met een elektrische fiets omzeil je immers hoge brandstofprijzen enerzijds en overbrug je vlot lange afstanden anderzijds. Zo'n toestel is bovendien maar liefst 50 keer minder belastend voor het milieu dan een auto. Maar hoe pik je jouw ultieme exemplaar uit het erg ruime aanbod? HLN Shop helpt je - letterlijk en figuurlijk - op weg in vier handige punten.
 2. Red Bull domineert, Alonso scoort stevig: de eerste speeldag van de Gouden Formule 1 onder de loep genomen
  Gouden Formule 1
  6

  Red Bull domineert, Alonso scoort stevig: de eerste speeldag van de Gouden Formule 1 onder de loep genomen

  Max Verstappen strandde in de GP van Saudi-Arabië na een knappe inhaalrace op de tweede plaats. Enkel ploegmaat Sergio Pérez bleef uit zijn greep. Had jij dit voorspeld? Ga dan nu aan de slag voor de volgende GP in Australië en de rest van het seizoen: met de Gouden Formule 1 kan jij immers het beste raceteam samenstellen en zo kans maken op de hoofdprijs van maar liefst 4.000 euro.