Directeur Mark Hautekiet bij het iconische bruine gebouw aan Mater Dei.
Volledig scherm
Directeur Mark Hautekiet bij het iconische bruine gebouw aan Mater Dei. © Mozkito

Uitbraak COVID-19 in WZC Mater Dei bijna onder controle

PepingenDe situatie in woonzorgcentrum Mater Dei in Pepingen is bijna onder controle, dat laat directeur Mark Hautekiet weten. De afgelopen weken werd het wzc zwaar getroffen door COVID-19, waardoor heel wat personeelsleden uitvielen en bijna alle bewoners besmet raakten met het virus.

 1. Plattelandscentrum Paddenbroek officieel geopend voor partners: “Hopelijk grote opening voor de inwoners tijdens de zomer”
  Gooik

  Platte­lands­cen­trum Padden­broek officieel geopend voor partners: “Hopelijk grote opening voor de inwoners tijdens de zomer”

  De opbouw van het nieuwe Plattelandscentrum Paddenbroek heeft zo’n twee jaar geduurd. Na enkele vertragingen kon het centrum maandag officieel ingehuldigd worden. Alle vaste partners die er hun intrek zullen nemen zakten af om hun overeenkomst te tekenen. In het voorjaar zullen er ook al meer dan 1.000 kinderen terechtkunnen om bij te leren over de natuur. “Dit is de eerste stap naar ons gemeentelijk doel om onze landelijke identiteit verder uit te bouwen”, klinkt het.
 1. Vulkaan Etna spuwt opnieuw lava uit
  Play

  Vulkaan Etna spuwt opnieuw lava uit

 2. "Er is geen zuurstof meer": video toont chaos op Covidafdeling in Egyptisch ziekenhuis
  Play

  "Er is geen zuurstof meer": video toont chaos op Covidafde­ling in Egyptisch ziekenhuis