Kenny Pappaert met een picknickbox.
Volledig scherm
PREMIUM
Kenny Pappaert met een picknickbox. © Amber Gys

RESTOTIP. Luxe picknick in de natuur van Ter Rijst door T’Rest B&B

PepingenT’Rest B&B is sinds kort gestart met het maken van picknickboxen. Niet zomaar simpel brood en beleg, maar een heel assortiment aan producten met net dat tikkeltje meer. Luxueus kan je het zeker noemen, want het is de bedoeling om jouw box op te eten in het park van Ter Rijst. Bordjes en bestek worden alvast voorzien!

 1. De Ark van Pollare stampvol met dieren die ‘impulsaankoop’ waren: staatssecretaris De Bleeker roept op om goed na te denken voor je dier koopt
  Lennik

  De Ark van Pollare stampvol met dieren die ‘impulsaan­koop’ waren: staatsse­cre­ta­ris De Bleeker roept op om goed na te denken voor je dier koopt

  Tijdens de coronacrisis kochten heel wat mensen een nieuw huisdier. Maar veel van die aankopen lijken impulsief te zijn geweest, want heel wat dierenasielen kunnen de toevloed aan dieren niet meer aan. Ook de Ark van Pollare in Lennik zit overvol, zag staatssecretaris voor Consumentenbescherming Eva De Bleeker (Open Vld) tijdens een bezoekje. Samen roepen ze nu op om na te denken voor je een dier aankoopt.
 2. Winkelstraat opnieuw onder water: “Maar schotten houden stand”
  Halle
  2

  Winkel­straat opnieuw onder water: “Maar schotten houden stand”

  Het centrum van Halle kwam vrijdagnamiddag tijdens het hevige onweer onder water te staan. Opnieuw werd hetzelfde punt in de Basiliekstraat getroffen. In de Bergensesteenweg zouden zich geen problemen stellen. Winkels liepen gelukkig niet onder water dankzij de schotten die de stad liet plaatsen. “Er zal structureel ingegrepen moeten worden om het probleem volledig te verhelpen”, zegt burgemeester Marc Snoeck (sp.a).