Leden van de Inspectiedienst Dierenwelzijn halen de beesten weg.
Volledig scherm
Leden van de Inspectiedienst Dierenwelzijn halen de beesten weg. © Mozkito

Opnieuw honderdtal dieren in beslag genomen bij “slechtste boeren van het land” in Heikruis

Bij de “slechtste boeren van het land” in Heikruis zijn woensdag opnieuw een honderdtal dieren in beslag genomen. Opvallend, aangezien ze eind vorige maand nog maar veroordeeld werden tot monsterboetes en effectieve gevangenisstraffen. Zelf snappen ze er niets van. “Aan wat hebben wij het verdiend om zo achtervolgd te worden?”, snikt Sonia S.

41 reacties

 • Greet Horemans

  1 jaar geleden
  Ik volg de mening van Rudy Jacobs. De dieren zien er op de foto's goed verzorgd uit. Als jullie deze mensen willen helpen, dan helpen jullie beter op een professionele manier om de boerderij op te ruimen.
 • Erik Audenaert

  1 jaar geleden
  Is boer Charel teruggekeerd ?
 • Rudy Jacobs

  1 jaar geleden
  vertel mij eens wat er mis is met deze schapen,ze zijn helemaal niet vuil zitten goed in hun vel en vlees ,waarom kippen mee nemen?die zoeken hun eigen eten ,hier zit iets anders achter,waarschijnlijk een of andere grote rijke die zo goed mogelijk die boerderij wil misschien ,of politiek,en dan die domme reacties van vlamingen vol afgunst,waarom geen fotos van wat er onder zeil ligt toch grondstoffen misschien .
 • Guy Leysen

  1 jaar geleden
  Aan al diegenen die opmerken dat de schapen er goed uitzien... ze hebben al 4 maal een VERBOD om dieren te houden. Al zouden die in huis staan en op de zetels mogen liggen, ze mogen geen dieren houden. Alleen ratten zijn daar welkom.
 • Marnix Degruyter

  1 jaar geleden
  Dat is geen boerderij maar een stort
 1. Indrukwekkende renovatie van Gentse burgerwoning: “Meer daglicht, ruimte en zicht op de tuin”
  Livios

  Indrukwek­ken­de renovatie van Gentse burgerwo­ning: “Meer daglicht, ruimte en zicht op de tuin”

  Liselore en Peter wonen in een ruime burgerwoning in Gentbrugge. Samen met hun vijf kinderen vormen ze een nieuw samengesteld gezin. De halfopen woning dateert uit 1954 en was dus niet alleen aan renovatie, maar ook aan uitbreiding toe. De oude veranda aan de achterkant van de woning ruimde plaats voor een volledig nieuwe aanbouw met leefkeuken en maximaal contact met de tuin. Bouwsite Livios mocht het resultaat bekijken.
 2. Halse handelaars bedanken gevaccineerde inwoners met verrassing
  Halle

  Halse handelaars bedanken gevacci­neer­de inwoners met verrassing

  Na de vaccinatiecampagne zal het vaccinatiecentrum De Bres zo’n 65.000 inwoners uit Halle, Pepingen en Sint-Pieters-Leeuw ontvangen hebben. De lokale handelaars van Halle verrassen daarom alle mensen die volledig gevaccineerd zijn aan de uitgang van het vaccinatiecentrum De Bres met een leuke verrassing. Zo ontvangt iedereen een I Love Halle-omslag met daarin een aantal leuke zaken zoals een pen in de vorm van een spuitje, een kaart met exclusieve promoties bij lokale handelaars en een uitnodiging om zeker nog eens opnieuw naar Halle te komen. Met deze verrassing kan je ook kans maken op een van de waardebonnen die de stad en de Verenigde Handelaars uitdelen, dit voor een totaalbedrag van maar liefst 15.000 euro.
 1. IJsbeer voelt zich in haar nopjes in bad vol... ijs
  Play

  IJsbeer voelt zich in haar nopjes in bad vol... ijs

 2. Kenny V. werd ten onrechte beschuldigd van pedofilie: "Mijn vriendin vertrok meteen met onze baby”
  Play

  Kenny V. werd ten onrechte beschul­digd van pedofilie: "Mijn vriendin vertrok meteen met onze baby”