De kraan plaatst de containers in de voormalige feestzaal.
Volledig scherm
De kraan plaatst de containers in de voormalige feestzaal. © Mozkito

Impressionant ! Enorme kraan plaatst ‘wooncontainers’ in vroegere feestzaal

De firma Modulehome is donderdagmorgen begonnen aan een minutieuze onderneming in Pepingen. Een enorme kraan plaatst vijftien containers in de vroegere zaal Limbourg.

0 reacties

 1. Tientallen leerkrachten kregen vandaag eerste vaccinprik in Halle: “Fijn dat we niet vergeten worden door onze gemeente”
  PREMIUM
  Halle
  8

  Tientallen leerkrach­ten kregen vandaag eerste vaccinprik in Halle: “Fijn dat we niet vergeten worden door onze gemeente”

  In het vaccinatiecentrum De Bres in Halle zijn vandaag 53 personen van de reservelijst opgeroepen. Onder hen voornamelijk leerkrachten. Zij werden net als politie-agenten en kinderverzorgsters of onthaalmoeders op de reservelijst geplaatst. “Het gaat voorlopig alleen om 55-plussers van die lijst, maar de doelgroep van 65-plussers heeft wel nog altijd voorrang”, zegt burgemeester Marc Snoeck (sp.a). “Op deze manier belanden de ongebruikte dosissen niet in de vuilbak.” We vroegen ter plaatse enkele leerkrachten naar hun motivatie om af te zakken naar De Bres.
 1. Opkomend talent in Lennik: Jill Devos (21) brengt eerste cover uit: “Balans vinden tussen studeren en dromen waarmaken”
  PREMIUM
  Lennik

  Opkomend talent in Lennik: Jill Devos (21) brengt eerste cover uit: “Balans vinden tussen studeren en dromen waarmaken”

  Jill Devos uit Lennik is nog maar 21 lentes oud, maar bracht eind maart haar allereerste cover uit. Met ‘No Diggity’ (origineel van Blackstreet) ging ze samen met haar platenlabel Altered Records voor een jazz vibe om een compleet nieuwe draai te geven aan het originele nummer. “Heel toevallig en totaal overwacht in dit avontuur gestort door mijn studies”, vertelt ze ons.
 1. Kan Eddy Planckaert in één slag nagel in blok hout kloppen?
  Play
  De Omgekeerde Wereld

  Kan Eddy Planckaert in één slag nagel in blok hout kloppen?

 2. Brandbaar snoep op een taart vol vuurwerk? Slécht idee!
  Play

  Brandbaar snoep op een taart vol vuurwerk? Slécht idee!