Bellingen - Halfoogstfeesten 2017 Wandelaars genoten na hun tocht nog wat na op het terras van het mosselrestaurant met muziek van de groep Lost Logic.
Volledig scherm
Bellingen - Halfoogstfeesten 2017 Wandelaars genoten na hun tocht nog wat na op het terras van het mosselrestaurant met muziek van de groep Lost Logic. © Mozkito

Halfoogstfeesten in Bellingen gaan door

PepingenDe Halfoogstfeesten in Bellingen (Pepingen), zijn terug van (even) weggeweest, zij het in afgeslankte vorm. De 62ste editie gaat door op 31 juli en 1 augustus 2021, dat maakte de organisatie zonet bekend. Het evenement werd afgelopen jaar nog geannuleerd door de coronacrisis.

 1. Groot tekort aan huishoudhulpen: zoveel kan je verdienen
  Jobat.be

  Groot tekort aan huishoud­hul­pen: zoveel kan je verdienen

  De heropleving van de economie laat zich duidelijk merken in de vele vacatures. Eind juni piekte dat aantal op maar liefst 172.437, één vijfde meer dan een maand geleden en het hoogste aantal in 10 jaar tijd. De grootste vraag is die naar schoonmakers, vooral aan huis, volgens het systeem van dienstencheques. Maar wat houdt zo’n job precies in? Hoeveel verdien je? En wat zijn de voor-en nadelen? Jobat.be vroeg het aan dienstenchequebedrijf Tempo-Team @home.
 2. Proces rond ‘Braziliaanse netwerken’ uitgesteld naar eind september
  Halle

  Proces rond ‘Brazili­aan­se netwerken’ uitgesteld naar eind september

  Voor de Brusselse correctionele rechtbank is donderdag het proces ingeleid tegen twaalf personen en drie vennootschappen die verdacht worden van betrokkenheid bij grootschalige witwaspraktijken. Via minstens vijf schermvennootschappen zou in een periode van elf maanden tijd voor maar liefst twaalf miljoen euro aan overschrijvingen verricht zijn, terwijl op een periode van zeven weken 1,3 miljoen euro cash werd afgehaald. Op vraag van de verdediging is het proces uitgesteld naar 30 september.
 1. Analist Jan Mulder en ex-profvoetballer Jelle Van Damme stellen Gouden 11-ploeg samen: “Jammer dat ik maar twee spelers van Club Brugge mag kiezen”
  Gouden 11
  2

  Analist Jan Mulder en ex-profvoet­bal­ler Jelle Van Damme stellen Gouden 11-ploeg samen: “Jammer dat ik maar twee spelers van Club Brugge mag kiezen”

  Ook Jan Mulder en Jelle Van Damme, ex-profvoetballers bij Ajax en Anderlecht, stellen een Gouden 11-ploeg samen. De Nederlandse analist koos onder meer voor Nicolas Raskin en Hugo Siquet. Twee jonge veulens die het mooie weer maken bij Standard. “Ik zie Raskin echt graag spelen.” Jelle Van Damme kiest Ruud Vormer als kapitein. “Hij is een een echte strijder.” Stel net als Mulder en Van Damme voor morgenavond jouw ploeg samen en maak kans op 10.000 euro.