Zaal De Kring
Volledig scherm
Zaal De Kring © Mozkito

Gemeentebestuur vraagt mening van inwoners tijdens denk-mee-avond

Op dinsdag 15 oktober organiseert het Pepingse gemeentebestuur de denk-mee-avond voor inwoners in zaal De Kring.

 1. Barbara (47) van De Passerel wordt voorzitster van Horeca Vlaanderen Halle-Vilvoorde: “We kruipen allemaal samen uit dit dal”
  PREMIUM
  Merchtem

  Barbara (47) van De Passerel wordt voorzit­ster van Horeca Vlaanderen Hal­le-Vilvoorde: “We kruipen allemaal samen uit dit dal”

  Barbara Beeckman (47), uitbaatster van De Passerel in Merchtem en moeder van twee, is de kersverse voorzitster van Horeca Vlaanderen regio Halle-Vilvoorde geworden. Net in een moeilijke periode voor de sector neemt ze die verantwoordelijkheid met volle goesting op. “Ik zie het zeker niet als een vergiftigd geschenk”, zegt ze. “Het is een uitdaging. Ons bestuur zal ervoor zorgen dat de horeca zo snel mogelijk kan heropenen.”
 2. Sterrenrestaurant Sir Kwinten verwacht dit jaar niet meer te heropenen: “Maar alstublieft, schep een beetje duidelijkheid voor eindejaar”
  PREMIUM
  Lennik

  Sterrenres­tau­rant Sir Kwinten verwacht dit jaar niet meer te heropenen: “Maar alstu­blieft, schep een beetje duidelijk­heid voor eindejaar”

  Uitbater Yanick Dehandschutter van sterrenrestaurant Sir Kwinten in Lennik heeft dezelfde mening als de specialisten, die de horeca dit jaar niet meer open zien gaan. Al sinds de eerste lockdown in maart biedt Sir Kwinten takeaway aan, en dat zal de komende weken niet anders verlopen. “We focussen nu vooral op het einde van het jaar om een mooi afhaalmenu aan te bieden, maar daarvoor is wel duidelijkheid nodig voor de klanten én voor ons”, klinkt het bij Yanick.
 1. De acht favoriete plekjes van voormalig Belgisch kampioen wielrennen Jürgen Roelandts (35): “Prachtige herinneringen wanneer we op de bevroren vijver liepen met de klas”
  PREMIUM
  Dilbeek

  De acht favoriete plekjes van voormalig Belgisch kampioen wielrennen Jürgen Roelandts (35): “Prachtige herinnerin­gen wanneer we op de bevroren vijver liepen met de klas”

  Jürgen Roelandts heeft er ongetwijfeld een moeilijk jaar opzitten. Afgelopen maand kondigde hij nog aan dat hij een punt zou zetten achter zijn carrière als wielerprof. De renner van Movistar revalideert op dit moment nog steeds van een schouderblessure, waardoor een laatste koers in zijn carrière zelfs uit den boze is. Wielrennen maakte 24 jaar lang deel uit van zijn leven, maar voor iemand als Jürgen Roelandts blijft de liefde voor koersen altijd bestaan. Maar waar kunnen we Jürgen spotten als hij in zijn geboortedorp Sint-Martens-Bodegem (Dilbeek) is? Wij ontdekten zijn acht favoriete plekjes in Dilbeek.
 1. Gecrashte Grosjean bezoekt onheilsplek in Bahrein en ontmoet zijn redder
  Play

  Gecrashte Grosjean bezoekt onheils­plek in Bahrein en ontmoet zijn redder

 2. Simon (48) krijgt elke dag bezoek van deze vos en haar jongen
  Play

  Simon (48) krijgt elke dag bezoek van deze vos en haar jongen