Fotograaf Luc Hilderson kwam foto's nemen van het verplegend personeel van WZC Henri Vander Stokken.
Volledig scherm
Fotograaf Luc Hilderson kwam foto's nemen van het verplegend personeel van WZC Henri Vander Stokken. © Mozkito

Fotograaf Luc Hilderson geeft helden van WZC Henri Vander Stokken opnieuw een gezicht

De Mechelse fotograaf Luc Hilderson van Image4You geeft de helden van corona opnieuw een gezicht. Luc maakte van elk personeelslid van WZC Henri Vander Stokken in Pepingen een foto waarna hij deze op een button plaatste. Zo kan iedereen de mensen achter de mondmaskers opnieuw herkennen.

 1. Michael Peetermans stelt kunstwerken van Nicolas Van Varenberg tentoon aan zijn raam: “Tijdens de coronacrisis moeten we ervoor zorgen dat we niet vergeten worden”
  PREMIUM
  Herne

  Michael Peetermans stelt kunstwer­ken van Nicolas Van Varenberg tentoon aan zijn raam: “Tijdens de coronacri­sis moeten we ervoor zorgen dat we niet vergeten worden”

  Michael Peetermans, een kunstenaar uit Herne, heeft enkele speciale kunstwerken kunnen bemachtigen. Hij heeft vijf kunstwerken Nicolas Van Varenberg, de zoon van Belgisch acteur Jean-Claude Van Damme tentoongesteld voor zijn raam. “Nicolas is een goede vriend, maar door mijn afwezigheid bij een expositie in Saint-Tropez zijn die kunstwerken bij mij beland op zijn vraag”, vertelt Michael. Die kunstwerken hangen nu voor zijn raam in Herne om in alle glorie te kunnen bewonderd worden door wandelaars. Wij brachten een bezoekje aan Michael zijn thuisatelier.
 1. Sterrenrestaurant Sir Kwinten verwacht dit jaar niet meer te heropenen: “Maar alstublieft, schep een beetje duidelijkheid voor eindejaar”
  PREMIUM
  Lennik

  Sterrenres­tau­rant Sir Kwinten verwacht dit jaar niet meer te heropenen: “Maar alstu­blieft, schep een beetje duidelijk­heid voor eindejaar”

  Uitbater Yanick Dehandschutter van sterrenrestaurant Sir Kwinten in Lennik heeft dezelfde mening als de specialisten, die de horeca dit jaar niet meer open zien gaan. Al sinds de eerste lockdown in maart biedt Sir Kwinten takeaway aan, en dat zal de komende weken niet anders verlopen. “We focussen nu vooral op het einde van het jaar om een mooi afhaalmenu aan te bieden, maar daarvoor is wel duidelijkheid nodig voor de klanten én voor ons”, klinkt het bij Yanick.
 1. Presentator krijgt het moeilijk bij vernemen dood Maradona
  Play

  Presenta­tor krijgt het moeilijk bij vernemen dood Maradona

 2. Tientonner van Amazon probeert bestelwagen van de weg te rammen
  Play

  Tientonner van Amazon probeert bestelwa­gen van de weg te rammen