Feestend Beert na twee jaar opnieuw klaar om te knallen.
Volledig scherm
PREMIUM
Feestend Beert na twee jaar opnieuw klaar om te knallen. © rv

Feestend Beert na twee jaar opnieuw klaar om te knallen: dit mag je vier dagen lang verwachten

PepingenOp 26, 27, 28 én 29 augustus wordt voor de 56ste keer Feestend Beert georganiseerd. Je zal er kunnen genieten van een feestelijke cocktail bestaande uit muziek, een leuke sfeer, véél ontspanning en dans voor jong en oud. En ja, ook de ‘Zotte Maandag’ blijft een vaste waarde in het programma. Benieuwd wat er nog allemaal te beleven valt? We maakten voor jou graag even een overzicht.

 1. Steeds meer werkgevers delen een winstpremie van zo’n 900 euro met hun werknemers: kom jij ook in aanmerking?
  Jobat

  Steeds meer werkgevers delen een winstpre­mie van zo’n 900 euro met hun werknemers: kom jij ook in aanmerking?

  De winstpremie blaast dit jaar vijf kaarsjes uit. Concreet kunnen werkgevers via deze premie hun medewerkers laten delen in de winst van het voorafgaande boekjaar. HR-dienstverlener SD Worx berekende dat in de eerste zeven maanden van 2022 meer werknemers van zo’n premie genoten dan vorig jaar. Hoe weet je of je daarvoor in aanmerking komt? En hoe werkt dat precies? Jobat.be schept duidelijkheid.
 2. Van vliegende kiekenpoten, tot looproutes voor het goede doel: hier beleef je een topweekend in Brussel en de rand
  PREMIUM
  londerzeel, brussel, dilbeek, gooik

  Van vliegende kiekenpo­ten, tot looproutes voor het goede doel: hier beleef je een topweekend in Brussel en de rand

  Heb je nog geen plannen voor het weekend van 24 en 25 september? Dan zullen wij je met plezier wat inspiratie bezorgen. Er zijn namelijk heel wat zaken te beleven in Brussel, de Rand en het Pajottenland. Van lopen ten voordele van kinderkanker tot straatfeesten en jaarmarkten. De zomer wordt feestelijk afgerond. Onze redactie helpt je graag verder met vijf leuke tips. Want thuisblijven, dat kan je tijdens de week ook, toch?
 3. Betrapte chauffeur na match Rode Duivels: “Ik heb een flesje alcoholgeld gedronken”
  Bellingen

  Betrapte chauffeur na match Rode Duivels: “Ik heb een flesje alcohol­geld gedronken”

  De verloren kwartfinale van de Rode Duivels op het EK tegen Italië leverde C. op 2 juli vorig jaar een dubbele kater op. Hij was naar de wedstrijd gaan kijken maar had daarbij ook stevig pinten gedronken. Hij reed nadien naar huis maar in Bellingen werd hij door de politie gecontroleerd. Met 0,87 promille alcohol in het bloed wist hij meteen hoe laat het was, ook al omdat hij eerder al vijf keer veroordeeld was voor inbreuken in het verkeer. Wellicht haalde hij daarom plots een vreemde smoes boven. “Ik heb alcoholgel gedronken”, klonk het doodleuk toen de agenten meer uitleg vroegen.