Raadslid Kristof De Cuyper wil dat de gemeenteraad voortaan ook eens in een Pepingse deelgemeente georganiseerd wordt. (Archiefbeeld)
Volledig scherm
Raadslid Kristof De Cuyper wil dat de gemeenteraad voortaan ook eens in een Pepingse deelgemeente georganiseerd wordt. (Archiefbeeld) © Mozkito

DVP: “Organiseer gemeenteraad ook af en toe eens in deelgemeenten”

De partij Door en Voor Pepingen (DVP) komt met een opmerkelijk voorstel op de proppen. Raadslid Kristof De Cuyper wil dat de gemeenteraad voortaan ook eens in een Pepingse deelgemeente georganiseerd wordt.

  1. Praktijk-bijscholingen voor zorgkundigen gaan veilig door bij Pajottenlands Centrum in Lennik

    Prak­tijk-bijscholin­gen voor zorgkundi­gen gaan veilig door bij Pajotten­lands Centrum in Lennik

    Bijscholen in het Pajottenlands Centrum langs de Albert Vanderkelenstraat in Lennik gebeuren regelmatig. Steeds onder begeleiding van een professional. “Voor onze zorgkundigen hielden we begin oktober een bijscholing rugschool”, zegt Ann Denie van thuiszorgorganisatie Pajottenlands Centrum. “Het is een praktische vorming met praktijkoefeningen, hiervoor moeten er in de huidige omstandigheden wel meer veiligheidsregels in acht genomen worden. Dit zijn dan dingen zoals handgel, mondmaskers en afstand houden tussen de deelnemers onderling en de gespecialiseerde lesgever van Viac vzw. Kwaliteit van de werking is een blijvend aandachtspunt, ook voor de gezondheid van de eigen medewerkers bij het Pajottenlands Centrum.”