Eddy Timmermans, de burgemeester van Pepingen.
Volledig scherm
PREMIUM
Eddy Timmermans, de burgemeester van Pepingen. © Mozkito

BELOOFD IS BELOOFD. Krijgt Pepingen een nieuwe website en fietspaden? En hoe staat het met de bouw van een sporthal en cultuurcentrum?

PepingenDe bestuursperiode van uw gemeentebestuur is ruim halfweg. Tijd voor een evaluatie. Komt er iets in huis van de prioriteiten die in 2018 werden gesteld? We selecteren vijf beloftes van het schepencollege, zochten uit wat er al gerealiseerd is en wat er nog op de plank ligt. Vandaag: Pepingen, een prachtige Pajotse gemeente die beloofde om een cultuurcentrum en sporthal uit te bouwen alsook de kerkhoven in te groenen en een nieuwe website te ontwikkelen.

  1. De 8 favoriete plekjes van televisiemaker Rob Vanoudenhoven: “Soms waan ik me hier in een klein Zuid-Frans stadje”
    PREMIUM
    Tervuren

    De 8 favoriete plekjes van televisie­ma­ker Rob Vanoudenho­ven: “Soms waan ik me hier in een klein Zuid-Frans stadje”

    Hij mag dan wel opgegroeid zijn in Mechelen, toch woont Rob Vanoudenhoven (53) al ruim dertig jaar in Tervuren. Vandaag is de televisiemaker vooral kunstenaar. Zijn werken worden vervaardigd in de druivengemeente. Na een rondleiding in het atelier waar zijn kunstwerken tot stand komen, laat hij ons ook kennismaken met enkele andere van zijn favoriete plekjes in Tervuren. “Als er één gemeente is waar je tot rust kan komen, dan is het hier wel.” Op zoek naar nog meer favoriete plekjes van BV’s? Die vind je hier.