De plek van het ongeval (links) op de Steenweg naar Bellingen, waar Wim Leroy om het leven kwam.
Volledig scherm
PREMIUM
De plek van het ongeval (links) op de Steenweg naar Bellingen, waar Wim Leroy om het leven kwam. © Mozkito/Rv

Beklaagde in tranen na ongeval dat leven kostte aan Wim Leroy uit ‘Boer zkt Vrouw’: “Ik zag hem echt niet aankomen”

Pepingen“Een onoplettendheid met catastrofale gevolgen.” Zo omschreef de advocaat van beklaagde L.H.  maandag in de Halse politierechtbank het dodelijk ongeval waarbij Boer zkt Vrouw-deelnemer Wim Leroy (47) vorig jaar om het leven kwam. Zijn cliënte gaf geen voorrang aan de motorrijder. Maar volgens haar advocaat is ook Leroy deels verantwoordelijk voor het fatale ongeval.

 1. Ooievaars weten het al: warme zomer van 2022 is nu echt voorbij
  Halle

  Ooievaars weten het al: warme zomer van 2022 is nu echt voorbij

  De zomer van 2022 lijkt met het wisselvallige weer nu wel echt voorbij. Ook de ooievaars weten intussen dat de winter eraan komt en dus zijn ze aan hun grote trek richting zuiden begonnen. De voorbije dagen werden al op verschillende locaties grote groepen ooievaars gespot die even uitrustten voor ze de reis voortzetten. Onder andere in de buurt van de Vogelpers en de Villa Servais zaten vorige week meer dan veertig ooievaars op de daken en ook in de buurt van de bunker op Stroppen landden zoals elk jaar een groep vogels. Donderdagochtend streken op een weide langs de Elbeekstraat ook nog een twintigtal ooievaars neer.
 1. Van de Plantentuin tot De Hoorn: op deze 7 locaties in Vlaams-Brabant en Brussel maak je de mooiste trouwfoto’s
  PREMIUM
  Vlaams-Brabant

  Van de Planten­tuin tot De Hoorn: op deze 7 locaties in Vlaams-Bra­bant en Brussel maak je de mooiste trouwfoto’s

  Stap jij bijna in het huwelijksbootje en ben je nog op zoek naar een plekje waar je de mooiste dag van je leven kan vereeuwigen? Dan hebben we goed nieuws voor jou, want onze redactie zocht de mooiste locaties voor trouwfoto’s voor je uit. Van het begijnhof in Diest tot Ter Kamerenbos in Elsene: op deze 7 locaties in Vlaams-Brabant en Brussel leg je de mooiste trouwfoto’s vast.