Kapel in Haltstraat in Pelt.
Volledig scherm
Kapel in Haltstraat in Pelt. © RV

Vriendenkring van brandweer Pelt en Lommel wijden kapel aan hun heilige Barbara

PeltWie ‘Het Vuuravontuur’ in Pelt al eens bewandeld heeft, is er sowieso al eens gepasseerd maar komt voortaan voor een mooie verrassing te staan. De vriendenkring van brandweer Lommel en Pelt hebben samen met de gemeente Pelt de kapel in de Haltstraat onder handen genomen. Verzorgde beplanting, parelwitte muren én het beeld van de heilige Barbara, die de brandweerlieden beschermt, maken de kapel tot een waardig trekpleister.

  1. Limburgs koppel Dorien (28) en Jordy (30) openen cardgameshop in Hasselt: “Meteen 50 klanten die voor Pokémon in de rij stonden”
    PREMIUM
    Hasselt

    Limburgs koppel Dorien (28) en Jordy (30) openen cardgame­shop in Hasselt: “Meteen 50 klanten die voor Pokémon in de rij stonden”

    Goed nieuws voor Hasseltse fans van Pokémon en alles daarrond, want vanaf dit weekend heeft de Demerstraat een splinternieuwe cardgameshop. Het Limburgse koppel Jordy Daniëls (30) en Dorien Cuypers (28) zorgen daar voor de uitbating én jarenlange expertise. “Ik herinner me nog goed hoe ik zelf als kleine jongen Pokémonkaarten op de speelplaats ruilde”, lacht Jordy. “Dit is voor ons een droom die uitkomt.”