Boven: Geert en Gert. Midden: Geert, Bart, Bart en Pieter. Onder: Wilfried. Maarten kon er niet bij zijn voor de foto.
Volledig scherm
Boven: Geert en Gert. Midden: Geert, Bart, Bart en Pieter. Onder: Wilfried. Maarten kon er niet bij zijn voor de foto. © Karolien Coenen

Vrienden herdenken overleden makker met terugkeer ‘I LOVE FEESJE’, kaarten nu al uitverkocht

De vrienden van 4U-events organiseerden in het verleden verschillende memorabele muziekevenementen in Noord-Limburg. Maar in 2017 verloren ze hun makker Koen Michiels aan de strijd tegen kanker. Om hem te herdenken zetten ze vorig jaar een nieuwe editie van ‘I LOVE FEESJE’ op poten. Dat was een gigantisch succes, dus komt de party voor het goede doel dit najaar terug. Alle 1.200 kaarten zijn al uitverkocht.

1 reactie

 • Wendy Maas

  3 jaar geleden
  Geweldig mannen!!!
 1. Van Thor Terrazza in Genk tot Jardin Du Commandeur in Ordingen: in deze 7 zomerbars in Limburg geniet je van een verfrissend drankje
  PREMIUM
  Limburg

  Van Thor Terrazza in Genk tot Jardin Du Commandeur in Ordingen: in deze 7 zomerbars in Limburg geniet je van een verfris­send drankje

  De hittegolf is volop aan de gang, en dan zijn we allemaal op zoek naar wat verkoeling. Dat kan onder meer in de vorm van een verfrissend drankje. Wat is een betere plaats daarvoor dan een lokale zomerbar? Van Thor Terrazza in Genk tot Jardin Du Commandeur in Ordingen: op deze 7 plaatsen in Limburg geniet je van een fris drankje tijdens deze hitte.
 2. Erg jong tweetal Bex-Van Deun start aan de Masterfinales beachvolleybal in Brussel: “Op het veld bikkelhard, naast het veld een vriendengroep”
  Beachvolleybal

  Erg jong tweetal Bex-Van Deun start aan de Masterfina­les beachvol­ley­bal in Brussel: “Op het veld bikkelhard, naast het veld een vrienden­groep”

  Vrijdag de prekwalificaties, zaterdag de kwalificaties en zondag de Grand Slam finalewedstrijden. Dat is het programma van dit weekend wanneer de eindfase van het BK beachvolleybal wordt ingezet. De finales van de ‘Geberit Beach Tour Masters’ worden betwist op het Muntplein en op de ‘Piétonnier’ aan het Brouckèreplein. Het centrum van Brussel wordt drie dagen lang de hotspot van het volleybal in België. En ‘hot’ mag je nu wel letterlijk nemen.