Dit weekend vonden twee vechtpartijen plaats in Neerpelt.
Volledig scherm
PREMIUM
Dit weekend vonden twee vechtpartijen plaats in Neerpelt. © RV

Videobeelden van dubbele vechtpartij in Neerpelt opgedoken: “Spanningen in buurt van Kerkstraat zijn toegenomen”

PeltDeze maandag kwamen op de redactie van Het Laatste Nieuws beelden binnen van twee vechtpartijen die het afgelopen weekend plaatsvonden in Neerpelt. Er wordt geklaagd over een toenemend aantal incidenten in de meest bezochte uitgangsbuurt van Noord-Limburg. De politie is op de hoogte van de problematiek en werkt aan een oplossing. 

 1. Niet langer gebonden aan de (mindere) modem van je operator: kiezen we binnenkort zelf ons ideale apparaat?
  Mijntelco

  Niet langer gebonden aan de (mindere) modem van je operator: kiezen we binnenkort zelf ons ideale apparaat?

  Als het van het BIPT afhangt, kunnen we straks kiezen welke modem we nemen wanneer we een nieuw internetabonnement afsluiten. De Belgische telecomregulator kondigde daar eind vorig jaar een ontwerpbesluit voor aan. Het zou betekenen dat je als klant niet langer verplicht bent om de modem van je internetprovider te gebruiken, maar je eigen apparaat kan aansluiten op het netwerk. Mijntelco.be zoekt uit of dat een goede verandering zou zijn.
 2. Bejaarde man (74) haalt uit met een mes na ruzie op café: “slachtoffer verkeerde in levensgevaar”
  PREMIUM

  Bejaarde man (74) haalt uit met een mes na ruzie op café: “slachtof­fer verkeerde in levensge­vaar”

  Een bejaarde man (74) uit Genk haalde in november 2018 met een mes uit naar de zoon van een van zijn bevriende kaartspelers na een discussie op café. Het slachtoffer werd met een diepe messteek in de buik overgebracht naar het ziekenhuis. “Ik weet nog steeds niet waarom ik me hier bevind,” getuigde de Genkenaar overstuur, terwijl hij volhield dat hij zelf aangevallen werd.
  Genk