Waël Azdi van Café De Markt in Overpelt.
Volledig scherm
PREMIUM
Waël Azdi van Café De Markt in Overpelt. © Mine Dalemans

Uitbaters Café De Markt organiseren spaghettidagen om te overleven: “Niet lang na onze opening in september moesten de deuren alweer toe”

PeltBegin september werd café ‘t Dûrrep in Overpelt-centrum overgenomen door Kevin Vaesen en Waël Azdi. De twintigers doopten hun nieuwe zaak tot Café De Markt en wilden van de bruine kroeg een plaats maken waar iedereen welkom is. Er werd al gesproken over de verhuur van vespa’s en fingerfood, maar toen strooide het welgekende virus andermaal roet in het eten. Met spaghettidagen probeert het café nu te overleven.

 1. Inwoners uit Bocholt, Hamont-Achel en Hechtel-Eksel moeten voor hun vaccin naar Peer, Peltenaren gaan naar Lommel
  Noord-Limburg

  Inwoners uit Bocholt, Ha­mont-Achel en Hech­tel-Ek­sel moeten voor hun vaccin naar Peer, Peltenaren gaan naar Lommel

  Inmiddels is geweten dat De Soeverein in Lommel en de oude VDAB-gebouwen in Peer dienst zullen doen als vaccinatiecentra in Noord-Limburg. Donderdagavond raakte ook bekend dat inwoners van Bocholt, Hamont-Achel en Hechtel-Eksel naar Peer zullen moeten gaan voor hun vaccin. Peltenaren trekken dan weer naar Lommel. Inwoners uit Peer en Lommel kunnen logischerwijze in hun eigen gemeente terecht.
 1. Ook Biden krijgt het soms op zijn heupen van journalisten: "Man, geef me toch even!"
  Play

  Ook Biden krijgt het soms op zijn heupen van journalis­ten: "Man, geef me toch even!"

 2. Joodse vrouw niet opgezet met oproepingsbrief: "Bart De Wever wil niet stigmatiseren, maar ik verwacht mijn gele ster al in de brievenbus"
  Play

  Joodse vrouw niet opgezet met oproepings­brief: "Bart De Wever wil niet stigmatise­ren, maar ik verwacht mijn gele ster al in de brievenbus"