Met een zware magneet werd gezocht naar het wapen dat mogelijk gebruikt werd om Marcel Van Hout te doden.
Volledig scherm
Met een zware magneet werd gezocht naar het wapen dat mogelijk gebruikt werd om Marcel Van Hout te doden. © Mine Dalemans

Speurders zochten hele dag naar moordwapen in Albertkanaal

Genk/PeltSpeurders hebben vandaag een stuk van het Albertkanaal doorzocht op zoek naar het pistool dat mogelijk werd gebruikt bij de moord in Neerpelt. Daar werd bedrijfsleider Marcel Van Hout doodgeschoten in zijn eigen keuken. Zijn klusjesman bekende de feiten te hebben gepleegd.

 1. Ondernemer die diploma vervalste, is nu zaakvoerder op Leuvense Oude Markt: “Ik ben vastgelopen in de leugens”
  PREMIUM
  Beringen/Hasselt/Leuven

  Ondernemer die diploma vervalste, is nu zaakvoer­der op Leuvense Oude Markt: “Ik ben vastgelo­pen in de leugens”

  Een jonge Limburgse ondernemer vertelde in 2018 thuis fier dat hij zijn diploma aan de UCLL had behaald en ging vervolgens aan de slag als instructeur B in de sportwereld. De jongeman bleek echter te hebben gelogen over zijn diploma en reed zich uiteindelijk vast in de leugens. Hij riskeert tien maanden cel en een boete van 1.600 euro. Vandaag is hij zaakvoerder op de Oude Markt in Leuven en kijkt hij met veel spijt terug op de feiten.
 2. Achelse trappist verliest authenticiteitslabel: “Er verandert niets aan de productie of het recept, enkel aan het etiket”
  Achel

  Achelse trappist verliest authentici­teits­la­bel: “Er verandert niets aan de productie of het recept, enkel aan het etiket”

  Nu de laatste broeders verdwenen zijn uit de Achelse Kluis verliest de Achelse trappist het authenticiteitslabel. Dat betekent echter niet dat ons land vanaf nu nog maar vijf trappisten telt. “Het wapenschild van Achel zal voortaan het zeshoekige label vervangen op het etiket. Verder verandert er eigenlijk niets aan de Achelse trappist”, vertelt Patrick Roggemans, sitemanager van de Achelse Kluis.
 1. Verveelde baby amuseert zich met mondmasker van mama
  Play

  Verveelde baby amuseert zich met mondmasker van mama

 2. Een 300 jaar oude eik verplaatsen door een stad? Dat doe je zo
  Play

  Een 300 jaar oude eik verplaat­sen door een stad? Dat doe je zo