Het virus woedt stevig in Lille (illustratiebeeld).
Volledig scherm
Het virus woedt stevig in Lille (illustratiebeeld). © Mine Dalemans

Snelle stijging aantal coronabesmettingen in Sint-Huibrechts-Lille: Basisschool Helibel met onmiddellijke ingang gesloten tot 8 november

Sint-Huibrechts-LilleBasisschool Helibel in Sint-Huibrechts-Lille wordt met onmiddellijke ingang gesloten tot en met 8 november. De oorzaak is het snel stijgende aantal coronabesmettingen de afgelopen dagen. “De lessen voor het eerste en tweede leerjaar werden alvast opgeschort en enkele leerkrachten gingen in quarantaine. In de school zitten veel broertjes en zusjes, die thuis het virus aan elkaar kunnen doorgeven en het zo in andere klassen binnenbrengen”, zegt burgemeester van Pelt Frank Smeets (CD&V).

 1. Duizenden lichtgevende initiatieven dankzij #ZORGVOORLICHT. Kijk wie er in jouw gemeente licht geeft en doe zelf mee!

  Duizenden lichtgeven­de initiatie­ven dankzij #ZORGVOOR­LICHT. Kijk wie er in jouw gemeente licht geeft en doe zelf mee!

  Sinds de aankondiging van de lockdown, steekt Vlaanderen massaal het licht aan. Als teken van hoop en verbondenheid, met de tienduizenden zorgverleners die zich uit de naad werken en met iedereen die het nodig heeft. HLN en VTM NIEUWS worden overspoeld door een warme golf aan initiatieven, goed voor heel veel licht in donkere dagen. Doe ook mee en schrijf je hier in!
 1. Onze man in New York: "De anders zo grote Thanksgiving Parade wordt een online feest"
  Play

  Onze man in New York: "De anders zo grote Thanksgi­ving Parade wordt een online feest"

 2. Groep vriendinnen zit opgesloten in auto met gigantische spin: “Oh mijn God, wat moet ik doen!”
  Play

  Groep vriendin­nen zit opgesloten in auto met giganti­sche spin: “Oh mijn God, wat moet ik doen!”