Romy Schlimbach
Volledig scherm
Romy Schlimbach © Rune Smets/Yuniverse.be

Plus size model Romy Schlimbach over bodyshaming: “Vollere vrouwen zijn meer dan de ‘gezellige’ vriendin”

Neerpelt/AntwerpenDat een samenleving die normaal omgaat met vollere lichaam een werk van lange adem is, bewezen de reacties op sociale media op Lotte Vanwezenmael haar passage in Dancing with the stars. Body positivity activiste Romy Schlimbach kijkt ook naar de klassieke media. “Er worden ons foutieve associaties aangeleerd.”

 1. Dansende prinses Delphine verbaast kenners: “Die ene move was duidelijke sneer naar haar vader Albert”
  PREMIUM
  TV

  Dansende prinses Delphine verbaast kenners: “Die ene move was duidelijke sneer naar haar vader Albert”

  Ze overleefde moeiteloos de eerste twee weken, dus mag prinses Delphine zich beginnen opmaken voor een nieuwe ‘Dancing With The Stars’ zaterdagavond. “Zij wil zich niet spiegelen aan de rest en doet gewoon haar eigen ding”, stellen royaltykenners, die ook haar slaagkansen afwegen, haar vorige prestaties onder de loep nemen én zich uitspreken over de gevolgen voor haar koninklijke familieleden: “Het kan niet anders dan dat iemand op het paleis hier elke week naar kijkt.”
 2. Dennis Hamers en Eendracht Termien blijven geloven in de titel: “Nog vier finales te gaan en we zijn er klaar voor”
  PREMIUM
  VOETBAL DERDE NATIONALE B

  Dennis Hamers en Eendracht Termien blijven geloven in de titel: “Nog vier finales te gaan en we zijn er klaar voor”

  De titelstrijd in derde nationale B zit in de laatste rechte lijn. De marge bovenin de rangschikking is smal. Leider Wezel Sport staat er met drie punten voorsprong op Eendracht Termien en Geel het best voor. Toch blijft Termientrainer Dennis Hamers op de hoogste plaats mikken. “We gaan voluit en blijven geloven in een goede afloop. Niemand van de top vijf heeft een gemakkelijk programma. Ik ben er vast van overtuigd dat Wezel nog steken zal laten vallen”, klinkt een gedreven Hamers optimistisch.
  Genk