Carine geeft tekst aan uitleg bij haar werken.
Volledig scherm
Carine geeft tekst aan uitleg bij haar werken. © Ana Batrićević.

Peltse kunstfotografe Carine Van Gerven ziet haar werken verschijnen op reuzegrote billboards in Belgrado

PeltDe Peltse kunstfotografe Carine Van Gerven (55) is Europa aan het veroveren. Nadat ze vorige jaar nog in Saint-Tropez exposeerde tussen de werken van Delphine Boël en Marc Lagrange, verbleef ze de afgelopen dagen in Belgrado voor een tentoonstelling over de geschiedenis van het Vlaamse onderwijs. “Mijn werken worden hier getoond in huis House of Đuro Jakšić, maar als je dan toevallig in de grootste winkelstraat plots één van je foto’s op levensgrote billboards ziet verschijnen, maakt je dat toch wel super trots”

 1. Oud-schepen Carine Van Gerven (54) koos volop voor leven als fotografe: “Kost momenteel meer dan het opbrengt, maar je moet voor je dromen gaan”
  PREMIUM
  Pelt

  Oud-sche­pen Carine Van Gerven (54) koos volop voor leven als fotografe: “Kost momenteel meer dan het opbrengt, maar je moet voor je dromen gaan”

  In december blikken we in 20 verhalen terug op 2020 in Limburg. Een jaar waarin de Peltse oud-schepen Carine Van Gerven (54) haar naam vestigde in de wereld van de fotografie, met haar werk dat in een kunstgalerij in Saint-Tropez tussen dat van Marc Lagrange en Delphine Boël te bewonderen was. “Mijn leven is volledig aan het veranderen. Je moet vol voor je dromen gaan, ook al kan ik er voorlopig niet van leven.”
 2. Red Bull domineert, Alonso scoort stevig: de eerste speeldag van de Gouden Formule 1 onder de loep genomen
  Gouden Formule 1
  6

  Red Bull domineert, Alonso scoort stevig: de eerste speeldag van de Gouden Formule 1 onder de loep genomen

  Max Verstappen strandde in de GP van Saudi-Arabië na een knappe inhaalrace op de tweede plaats. Enkel ploegmaat Sergio Pérez bleef uit zijn greep. Had jij dit voorspeld? Ga dan nu aan de slag voor de volgende GP in Australië en de rest van het seizoen: met de Gouden Formule 1 kan jij immers het beste raceteam samenstellen en zo kans maken op de hoofdprijs van maar liefst 4.000 euro.
 3. HUIZENJACHT. Tuilt in Hasselt: “Vanaf 450.000 euro scoor je hier een instapklare én vrijstaande gezinswoning met tuin”
  PREMIUM

  HUIZEN­JACHT. Tuilt in Hasselt: “Vanaf 450.000 euro scoor je hier een instapkla­re én vrijstaan­de gezinswo­ning met tuin”

  Op zoek naar een nieuwe stek in Limburg of gewoon benieuwd naar de prijzen en waarom mensen er graag wonen? Elke week zoeken wij het voor jou uit met een lokale vastgoedexpert. Deze keer bezoeken we Tuilt in Hasselt. “Perfect voor wie van een gezellig dorpsgevoel houdt, op slechts paar kilometers van het stadscentrum.” Hoe diep tast je er in de geldbuidel voor een woning? Niet al té diep, zo blijkt.
  Hasselt
 1. “Het is belangrijk dat ik geloofd word”: slachtoffer dat op festival aangerand werd, getuigt in de rechtbank

  “Het is belangrijk dat ik geloofd word”: slachtof­fer dat op festival aangerand werd, getuigt in de rechtbank

  In de correctionele rechtbank van Hasselt is vandaag een zaak gepleit van een festivalganger die een jonge vrouw had aangerand. De beklaagde stuurde zelf zijn kat naar de rechtbank, maar zijn slachtoffer was wel dapper genoeg om haar verhaal te delen. En dat is er eentje van paniekaanvallen, slapeloze nachten en een blijvend trauma: “Hij zei tijdens zijn verhoor ‘Mevrouw is een zeveraar, ze wil mensen voor de gek houden.’”
  Hasselt