De Kerkstraat in het centrum van Neerpelt
Volledig scherm
De Kerkstraat in het centrum van Neerpelt © RV

Pelt sluit aantal straten af zodat horecaterrassen extra ruimte krijgen

PeltVanaf zaterdag 8 mei mag de horeca opnieuw open. Om de horecaterrassen extra ruimte te geven, worden de komende maanden een aantal straten worden afgesloten. Pelt wil zo de uitbaters ondersteunen bij de uitbating van sfeervolle en tegelijk veilige terrassen.

 1. Over kasseien, richting kastelen, met een biertje erbij: zes fietsroutes in Limburg die u getrapt moet hebben
  PREMIUM
  Limburg

  Over kasseien, richting kastelen, met een biertje erbij: zes fietsrou­tes in Limburg die u getrapt moet hebben

  Fietsen door de Bomen en Fietsen door het Water kent u inmiddels wel, maar Fietsparadijs Limburg heeft veel meer te bieden dan dat. In onze provincie werden door verschillende specialisten de meest gevarieerde fietsroutes door prachtige natuur ontwikkeld. Wij bundelen voor u zeven van de mooiste routes, zodat u gewapend bent voor een actieve zomer! Nog meer inspiratie nodig? Ga dan zeker ook hier even kijken.
 2. ‘MuziekTour’ laat Hasselaren voortaan stad ontdekken langs vijftien muzikale hotspots
  Hasselt

  ‘MuziekTour’ laat Hasselaren voortaan stad ontdekken langs vijftien muzikale hotspots

  Vanaf zaterdag lanceert Hasselt de ‘MuziekTour’ voor alle Hasselaren en bezoekers. Deze tour is een interactieve wandeling, uitgestippeld door Hasseltse muziekliefhebbers onder wie Stijn Meuris, Chibi Ichigo en Pukkelpop-organisator Chokri Mahassine. Om voor elke muziekliefhebber de juiste snaar te raken, bestaat de Muziektour uit maar liefst vijftien muzikale hotspots van vroeger en nu, die je los van elkaar kan bezoeken.