Carine Van Gerven.
Volledig scherm
PREMIUM
Carine Van Gerven. © Carine Van Gerven

Oud-schepen Carine Van Gerven (54) koos volop voor leven als fotografe: “Kost momenteel meer dan het opbrengt, maar je moet voor je dromen gaan”

PeltIn december blikken we in 20 verhalen terug op 2020 in Limburg. Een jaar waarin de Peltse oud-schepen Carine Van Gerven (54) haar naam vestigde in de wereld van de fotografie, met haar werk dat in een kunstgalerij in Saint-Tropez tussen dat van Marc Lagrange en Delphine Boël te bewonderen was. “Mijn leven is volledig aan het veranderen. Je moet vol voor je dromen gaan, ook al kan ik er voorlopig niet van leven.”

 1. Verdachte vastgoedmakelaar ontkent corruptie: “Veel met De Voorzorg gewerkt, maar altijd volgens de regels”
  PREMIUM
  Hasselt

  Verdachte vastgoedma­ke­laar ontkent corruptie: “Veel met De Voorzorg gewerkt, maar altijd volgens de regels”

  Daan M., de bezieler achter Immo Top Invest, ontkent elke betrokkenheid bij het corruptieschandaal bij De Voorzorg. Directeur Tony Coonen zou spilfiguur zijn. Het parket verdenkt Daan M. echter van mededaderschap. Zijn immokantoor zou gebouwen van De Voorzorg hebben aangekocht aan bewust te hoge prijzen om daarna het overschot weer bij Coonen te doen belanden. “Mijn cliënt ontkent alles", zegt zijn advocaat Luk Delbrouck.
 2. Hoe bepaalt vaccinatiecentrum Ethias Arena de reservelijst? “Eerst onze vrijwilligers, dan pas burgers”
  Hasselt

  Hoe bepaalt vaccinatie­cen­trum Ethias Arena de reserve­lijst? “Eerst onze vrijwilli­gers, dan pas burgers”

  Naar welke reservelijst grijpen vaccinatiecentra wanneer zorgverleners niet op de dag van hun prik komen opdagen? Het is een brandende vraag, nu 100 Vlaams-Brabantse burgers via sociale media op een interne reservelijst waren beland en onverwacht al hun eerste prik kregen. Een volgorde die de eerstelijnszone Herkenrode in de Ethias Arena in ieder geval niet zal volgen.
 1. Angela stampt gluurder buiten die haar wil bepotelen
  Play
  bizar

  Angela stampt gluurder buiten die haar wil bepotelen

 2. Nomi gaat uit de kleren tegen seksueel grensoverschrijdend gedrag
  Play

  Nomi gaat uit de kleren tegen seksueel grensover­schrij­dend gedrag