Gerard Bloemen
Volledig scherm
Gerard Bloemen © CD&V Pelt

Oud-burgemeester van Overpelt Gerard Bloemen (81) overleden

OverpeltOud-burgemeester van Overpelt Gerard Bloemen is op 81-jarige leeftijd overleden. Dat laat de lokale afdeling van CD&V weten in een berichtje op de sociale media. “We zullen Gerard herinneren als een warme persoon die altijd klaarstond met raad en daad, als bestuurslid, vrijwilliger in Pelle Melle en door zijn engagement in het Overpeltse verenigingsleven.”

 1. Drie Hasseltse slachtoffers bij vervalsing van facturen
  Hasselt

  Drie Hasseltse slachtof­fers bij vervalsing van facturen

  Een 25-jarige vrouw uit Chimay is veroordeeld tot een celstraf van acht maanden voor het vervalsen van vier facturen waarop een bankrekeningnummer werd aangepast. Op die manier kon ze bijna 30.000 euro ontvreemden van drie verschillende burgerlijke partijen uit Hasselt. De twintiger krijgt ook een geldboete van 600 euro. De celstraf wordt met volledig uitstel uitgesproken. Aan twee burgerlijke partijen moet ze respectievelijk een bedrag van 5.862 euro en 6.913,26 euro uitbetalen. Ook de rechtsplegingsvergoeding van 1.080 euro is twee keer voor haar rekening.
 2. Liam Manning (Lommel SK): “In Lommel hangt iets moois in de lucht”
  VOETBAL 1B

  Liam Manning (Lommel SK): “In Lommel hangt iets moois in de lucht”

  Wat met Lommel SK in het nieuwe jaar, na de rollercoaster die 2020 was? Aldus de pertinente en begrijpelijke vraag die leeft bij al wat zich groen en wit noemt. Wees echter maar zeker, ook voor trainer Liam Manning (35) was 2020 een turbulente jaargang. Nieuwe club, nieuwe voetbalcultuur, andere taal, een complete ommezwaai op vlak van voetbalfilosofie, een eerste seizoen als hoofdcoach… ga er maar aan staan.
 1. Verveelde baby amuseert zich met mondmasker van mama
  Play

  Verveelde baby amuseert zich met mondmasker van mama

 2. Een 300 jaar oude eik verplaatsen door een stad? Dat doe je zo
  Play

  Een 300 jaar oude eik verplaat­sen door een stad? Dat doe je zo