Een 3D-beeld van het woonproject met de openbare buitenplaats als troef.
Volledig scherm
PREMIUM
Een 3D-beeld van het woonproject met de openbare buitenplaats als troef. © Aura Estates

Nieuw woonproject tussen ziekenhuis en dorpscentrum: “Openbare buitenplaats is een mooie troef”

OverpeltEen woonproject tussen het ziekenhuis en het dorpscentrum, het klinkt voor veel (oudere) mensen als muziek in de oren. Daarom ook dat er bij aanvang van de verkoop van woonproject ‘Agter de Heuf’ al 40% van de appartementen zijn verkocht. “Agter de Heuf heeft bovendien de ambitie om op de gelijkvloerse verdieping een heuse zorgboulevard te verwezenlijken”, zegt projectmanager Bert Govaerts van bouwheer Aura.

  1. In deze nieuwe woonbuurt in Bree worden alle bewoners begeleid door een leefcoach: “Mensen moeten hier vitaal ouder worden”
    PREMIUM
    Bree

    In deze nieuwe woonbuurt in Bree worden alle bewoners begeleid door een leefcoach: “Mensen moeten hier vitaal ouder worden”

    Deze zondag opent op het voormalige kloosterdomein Gerkenberg de nagelnieuwe woonbuurt ‘Triamant Bree’. Deze telt in totaal 148 flats en studio’s, aangevuld met “stedelijke toevoegingen” zoals een brasserie, wassalon, en zelfs vergader- en eventmogelijkheden. Opvallend is de aanwezigheid van een heuse leefcoach. “We zijn vereerd om zo’n uniek concept te verwelkomen in onze stad”, aldus burgemeester Liesbeth Van der Auwera (CD&V), die zaterdag al de nieuwe buurt officieel zal inhuldigen.