Vakantieparkenmagnaat Peter Gillis, bekend uit het tv-programma 'Massa is kassa', staat op een dodenlijst.
Volledig scherm
PREMIUM
Vakantieparkenmagnaat Peter Gillis, bekend uit het tv-programma 'Massa is kassa', staat op een dodenlijst. © Rene Manders/DCI Media

Miljonair Peter Gillis uit 'Massa is Kassa' staat op dodenlijst, maar kent zijn vijand niet: “Ik hoorde iets over een motorbende”

Pelt/Hamont-AchelMultimiljonair Peter Gillis staat op een dodenlijst. Hij is de eigenaar van de Oostappen Groep Vakantieparken, een keten van recreatiebedrijven in Nederland en België. Daarnaast is hij bekend van de Nederlandse realityreeks ‘Massa is kassa’. Wie de miljonair uit het Limburgse Neerpelt wil doden, is niet duidelijk. Maar sinds die boodschap van de politie is de eigenaar van Oostappen Groep Vakantieparken goed beveiligd. Hij draagt onder meer een alarmknop en krijgt soms beveiliging mee. Dat onthult hij in zijn biografie die op 2 november uitkomt. 

11 reacties

 • Jan Maes

  1 jaar geleden
  Zal het wel zelf gezocht hebben ,as iemand zijn parkgeld niet betaalde stuurde hij ook een paar van die kerels
 • Stany Van Hoof

  1 jaar geleden
  Het is een oplichter eerste klas, prijzen van een vaste staanplaats op Blauwe meer zomaar met 700€ opslagen, niet moeilijk dat ze hem zoeken.
 • JEAN-PAUL HEYVAERT

  1 jaar geleden
  Is ook een vorm van publiciteit...
 • Andre Bonte

  1 jaar geleden
  Wat zou er nu eigenlijk interessant zijn aan zijn biografie?
 • Peter Van Mol

  1 jaar geleden
  Die spant nu eens echt de kroon van niets bijbrengende TV, en neen ik ben absoluut niet jaloers op zijn geld(als hij er al veel heeft) ik durf zonder blozen mijn vermogen naast dat van hem leggen…
 1. Belgen voor de winst in Bathurst 12 Hours. Dries Vanthoor: “Een nieuwe start voor team en mezelf”
  autosport

  Belgen voor de winst in Bathurst 12 Hours. Dries Vanthoor: “Een nieuwe start voor team en mezelf”

  Het was zonder meer één van de verhalen van 2022: de overgang van het Belgische topteam WRT van Audi Sport naar BMW M. Na een succesvolle eerste wedstrijd met de nieuwe BMW M4 GT3 in Dubai, is het nu tijd voor BMW M Team WRT om het officiële racedebuut als fabrieksteam te maken, dit weekend tijdens de Bathurst 12 Hours in Australië, die geldt als de eerste wedstrijd van de Intercontinental GT Challenge. Bij de rijders niet alleen levende legende Valentino Rossi, maar ook drie landgenoten: Hasselaar Dries Vanthoor, Brusselaar Maxime Martin en de perfecte Belg Charles Weerts.