Vakantieparkenmagnaat Peter Gillis, bekend uit het tv-programma 'Massa is kassa', staat op een dodenlijst.
Volledig scherm
PREMIUM
Vakantieparkenmagnaat Peter Gillis, bekend uit het tv-programma 'Massa is kassa', staat op een dodenlijst. © Rene Manders/DCI Media

Miljonair Peter Gillis uit 'Massa is Kassa' staat op dodenlijst, maar kent zijn vijand niet: “Ik hoorde iets over een motorbende”

Pelt/Hamont-AchelMultimiljonair Peter Gillis staat op een dodenlijst. Hij is de eigenaar van de Oostappen Groep Vakantieparken, een keten van recreatiebedrijven in Nederland en België. Daarnaast is hij bekend van de Nederlandse realityreeks ‘Massa is kassa’. Wie de miljonair uit het Limburgse Neerpelt wil doden, is niet duidelijk. Maar sinds die boodschap van de politie is de eigenaar van Oostappen Groep Vakantieparken goed beveiligd. Hij draagt onder meer een alarmknop en krijgt soms beveiliging mee. Dat onthult hij in zijn biografie die op 2 november uitkomt. 

11 reacties

 • Jan Maes

  3 maanden geleden
  Zal het wel zelf gezocht hebben ,as iemand zijn parkgeld niet betaalde stuurde hij ook een paar van die kerels
 • Stany Van Hoof

  3 maanden geleden
  Het is een oplichter eerste klas, prijzen van een vaste staanplaats op Blauwe meer zomaar met 700€ opslagen, niet moeilijk dat ze hem zoeken.
 • JEAN-PAUL HEYVAERT

  3 maanden geleden
  Is ook een vorm van publiciteit...
 • Andre Bonte

  3 maanden geleden
  Wat zou er nu eigenlijk interessant zijn aan zijn biografie?
 • Peter Van Mol

  3 maanden geleden
  Die spant nu eens echt de kroon van niets bijbrengende TV, en neen ik ben absoluut niet jaloers op zijn geld(als hij er al veel heeft) ik durf zonder blozen mijn vermogen naast dat van hem leggen…