Vakantieparkenmagnaat Peter Gillis, bekend uit het tv-programma 'Massa is kassa', staat op een dodenlijst.
Volledig scherm
PREMIUM
Vakantieparkenmagnaat Peter Gillis, bekend uit het tv-programma 'Massa is kassa', staat op een dodenlijst. © Rene Manders/DCI Media

Miljonair Peter Gillis uit 'Massa is Kassa' staat op dodenlijst, maar kent zijn vijand niet: “Ik hoorde iets over een motorbende”

Pelt/Hamont-AchelMultimiljonair Peter Gillis staat op een dodenlijst. Hij is de eigenaar van de Oostappen Groep Vakantieparken, een keten van recreatiebedrijven in Nederland en België. Daarnaast is hij bekend van de Nederlandse realityreeks ‘Massa is kassa’. Wie de miljonair uit het Limburgse Neerpelt wil doden, is niet duidelijk. Maar sinds die boodschap van de politie is de eigenaar van Oostappen Groep Vakantieparken goed beveiligd. Hij draagt onder meer een alarmknop en krijgt soms beveiliging mee. Dat onthult hij in zijn biografie die op 2 november uitkomt. 

11 reacties

 • Jan Maes

  3 maanden geleden
  Zal het wel zelf gezocht hebben ,as iemand zijn parkgeld niet betaalde stuurde hij ook een paar van die kerels
 • Stany Van Hoof

  3 maanden geleden
  Het is een oplichter eerste klas, prijzen van een vaste staanplaats op Blauwe meer zomaar met 700€ opslagen, niet moeilijk dat ze hem zoeken.
 • JEAN-PAUL HEYVAERT

  3 maanden geleden
  Is ook een vorm van publiciteit...
 • Andre Bonte

  3 maanden geleden
  Wat zou er nu eigenlijk interessant zijn aan zijn biografie?
 • Peter Van Mol

  3 maanden geleden
  Die spant nu eens echt de kroon van niets bijbrengende TV, en neen ik ben absoluut niet jaloers op zijn geld(als hij er al veel heeft) ik durf zonder blozen mijn vermogen naast dat van hem leggen…
 1. RedAnt Racing met Tom Boonen naar podium in Dubai
  AUTOSPORT

  RedAnt Racing met Tom Boonen naar podium in Dubai

  Het internationale circuitseizoen 2022 is op gang geschoten met de 17de editie van de 24 uur van Dubai, de eerste manche ook van de internationaal vermaarde 24H Series, die later dit jaar ook onder meer Spa, Barcelona en Hockenheim aandoet. Voor RedAnt Racing was het een première, want de Belgische formatie van de familie Redant stond voor het eerst aan de start van een wedstrijd uit de 24H Series en deed het prima in Dubai.
 2. Forse daling aantal coronapatiënten in Noorderhart Mariaziekenhuis
  Pelt

  Forse daling aantal coronapa­tiën­ten in Noorder­hart Mariazie­ken­huis

  Momenteel verblijven er dertien patiënten met corona in het Noorderhart Mariaziekenhuis, waarvan twee op intensieve zorg. Er zijn geen patiënten met een vermoeden van corona en er zijn ook geen patiënten met corona in Noorderhart Revalidatie & MS. Dat is een forse daling voor het ziekenhuis. Dinsdag ging het nog om twintig patiënten, terwijl er een week geleden vijf personen op de intensieve zorg lagen. De cijfers liggen een stuk lager dan op de ergste momenten tijdens deze pandemie. Toen ging het aantal patiënten richting de 50.