De BMW was rijp voor de schroothoop.
Volledig scherm
De BMW was rijp voor de schroothoop. © Jan Van Maele

Man en vrouw gewond naar ziekenhuis na zware klap op E40: “Eén van hen verkeerde in kritieke toestand”

Loppem/PeltDe E40 in Loppem is vrijdagnamiddag een tijdlang afgesloten geweest door een zwaar ongeval. Een wagen werd er langs achteren aangereden door een vrachtwagen. De twee inzittenden werden met zware verwondingen naar het ziekenhuis gebracht. Eén van hen verkeerde in levensgevaar.

 1. RedAnt Racing met Tom Boonen naar podium in Dubai
  AUTOSPORT

  RedAnt Racing met Tom Boonen naar podium in Dubai

  Het internationale circuitseizoen 2022 is op gang geschoten met de 17de editie van de 24 uur van Dubai, de eerste manche ook van de internationaal vermaarde 24H Series, die later dit jaar ook onder meer Spa, Barcelona en Hockenheim aandoet. Voor RedAnt Racing was het een première, want de Belgische formatie van de familie Redant stond voor het eerst aan de start van een wedstrijd uit de 24H Series en deed het prima in Dubai.
 2. Vrachtwagen weegt bijna 3 ton (!) te veel
  Hasselt

  Vrachtwa­gen weegt bijna 3 ton (!) te veel

  Afgelopen dinsdagavond merkte de politie Limburg Regio Hoofdstad op de Kuringersteenweg in Hasselt een lichte vrachtwagen met aanhangwagen op waarbij er een vermoeden was van overlading. De combinatie van dit voertuig en de aanhangwagen mocht in totaal maximaal 7.000 kilogram wegen. Tijdens een controle met mobiele weegplaten werd er een overlading van 2.800 kilogram vastgesteld. De nodige processen-verbaal werden opgesteld en de bestuurder kreeg een fikse boete van 2.400 euro.