Voor de kleine Ilyas kwam alle hulp te laat.
Volledig scherm
PREMIUM
Voor de kleine Ilyas kwam alle hulp te laat. © RV

Ilyas (1,5) doodgereden op weg naar huis: “Ouders zitten in zak en as”

Pelt“De mama kreeg plots telefoon op haar werk. Haar zoontje was doodgereden.” Een drama speelde zich donderdagavond af in Pelt bij speeltuin 't Pelterke. Een auto verlaat er zijn parkeerplaats en de bestuurder ziet de kleine Ilyas niet. Het kind heeft een zware hoofdwonde en overlijdt ter plaatse. “De ouders zitten er compleet door", klinkt het bij kennissen.

 1. Analist Jan Mulder en ex-profvoetballer Jelle Van Damme stellen Gouden 11-ploeg samen: “Jammer dat ik maar twee spelers van Club Brugge mag kiezen”
  Gouden 11
  1

  Analist Jan Mulder en ex-profvoet­bal­ler Jelle Van Damme stellen Gouden 11-ploeg samen: “Jammer dat ik maar twee spelers van Club Brugge mag kiezen”

  Ook Jan Mulder en Jelle Van Damme, ex-profvoetballers bij Ajax en Anderlecht, stellen een Gouden 11-ploeg samen. De Nederlandse analist koos onder meer voor Nicolas Raskin en Hugo Siquet. Twee jonge veulens die het mooie weer maken bij Standard. “Ik zie Raskin echt graag spelen.” Jelle Van Damme kiest Ruud Vormer als kapitein. “Hij is een een echte strijder.” Stel net als Mulder en Van Damme voor morgenavond jouw ploeg samen en maak kans op 10.000 euro.
 2. Kleine-Brogel opnieuw decor in roman van Ludo Driesen: “Luchtmachtbasis hecht veel belang aan het boek”
  Kleine-Brogel

  Klei­ne-Bro­gel opnieuw decor in roman van Ludo Driesen: “Lucht­macht­ba­sis hecht veel belang aan het boek”

  Twee jaar geleden schreef de Peltse auteur Ludo Driesen (66) zijn debuutroman ‘Het Kraaiennest’. Dat verhaal speelde zich af in Kleine-Brogel en was een ode aan zijn geboortedorp. Een jaar later bracht hij het vervolg ‘Kinderspel’ uit, een verhaal over de schilderijen van Bruegel. Ook in zijn derde roman, ‘De Bomaanslag’, wordt Kleine-Brogel als decor gebruikt.
 1. Passie, liefde en (v)echtscheidingen: deze series over het huwelijk zijn het streamen waard
  Streamz

  Passie, liefde en (v)echtscheidingen: deze series over het huwelijk zijn het streamen waard

  Sinds maandag 13 september kan je op Streamz terecht voor een stevige portie huwelijksdrama met wekelijks een nieuwe aflevering van ‘Scenes from a Marriage’, een moderne remake van Ingmar Bergmans tijdloze ‘Scener ur ett äktenskap’. Liefde, passie, seks, (v)echtscheidingen en verzoeningen laten niemand onberoerd, en dus vullen wij deze week onze Kijkgids aan met onze favoriete series en films over het huwelijk. Van hartzeer in ‘Marriage Story’ (Netflix) en wraaklustige vrouwen in ‘Why Women Kill’ (Streamz) tot een uitgeblust seksleven in ‘Wanderlust’ (Netflix) en een polyamoreus experiment in ‘You Me Her’ (Netflix).