Voor de kleine Ilyas kwam alle hulp te laat.
Volledig scherm
PREMIUM
Voor de kleine Ilyas kwam alle hulp te laat. © RV

Ilyas (1,5) doodgereden op weg naar huis: “Ouders zitten in zak en as”

Pelt“De mama kreeg plots telefoon op haar werk. Haar zoontje was doodgereden.” Een drama speelde zich donderdagavond af in Pelt bij speeltuin 't Pelterke. Een auto verlaat er zijn parkeerplaats en de bestuurder ziet de kleine Ilyas niet. Het kind heeft een zware hoofdwonde en overlijdt ter plaatse. “De ouders zitten er compleet door", klinkt het bij kennissen.

 1. Ruben Janssen en Eendracht Termien nemen een prima competitiestart: “Niet gaan zweven en met beide voeten op de grond blijven”
  voetbal derde nationale B

  Ruben Janssen en Eendracht Termien nemen een prima competitie­start: “Niet gaan zweven en met beide voeten op de grond blijven”

  Eendracht Termien heeft zijn start niet gemist. De Genkse ploeg pakt 7 op 9 en prijkt na drie speeldagen samen met titelkandidaten Geel en Houtvenne op een gedeelde eerste plaats. Of we Termien ook aan het lijstje titelkandidaten mogen toevoegen? “Een promotie naar tweede afdeling leeft binnen de club, maar in eerste instantie mikken we op een eindrondeticket”, probeert centraal verdediger Ruben Janssen de druk af te houden.
 2. Streamz-serie '2DEZIT’ brengt studentenleven in beeld: relaties, vriendschap én de zoektocht naar jezelf
  Play
  TV

  Streamz-se­rie '2DEZIT’ brengt studenten­le­ven in beeld: relaties, vriend­schap én de zoektocht naar jezelf

  ‘2DEZIT’ verschijnt vanaf 29 september op Streamz. De serie geeft de kijkers een inkijk in het turbulente studentenleven. Hoofdrollen Lotte (Ninalotte Roose), Lucas (Nathan Bouts) en hun kotgenoten komen voor heel wat uitdagingen en moeilijke keuzes te staan. Ze worden geconfronteerd met relaties, vriendschappen, drugs en gaan op zoek naar hun ware identiteit. De reeks gaat geen enkel taboe uit de weg.
 3. Politiezone LRH waarschuwt voor telefoons en e-mails van valse bankmedewerkers
  Hasselt

  Politiezo­ne LRH waarschuwt voor telefoons en e-mails van valse bankmede­wer­kers

  De politiezone Limburg Regio Hoofdstad (LRH) kreeg de laatste weken een aantal aangiftes binnen van een opvallende soort oplichting. Slachtoffers meldden dat zij een telefoontje of e-mail kregen van een ‘bankmedewerker’ die bij hen thuis zouden langskomen, omdat er iets met hun bankaccount scheelt. “Maar bankmedewerkers komen nooit bij jou thuis langs en al helemaal niet om naar de code van je bankkaart te vragen", waarschuwt politie LRH.