Christel en Guido
Volledig scherm
Christel en Guido © Medialaan

Guido maakte van zelfgebouwde woning B&B Serenity

Na een weekje afwezigheid vertoeft het VTM-programma Met Vier in Bed opnieuw een week in de bronsgroene provincie. Vier dagen lang trekt het programma langs bij speciale overnachtingsplaatsen die elk een eigen verhaal hebben. Wij laten de gastheren en gastvrouwen zelf aan het woord.

0 reacties

 1. Motie van wantrouwen ingediend tegen college van burgemeester en schepenen
  Hamont-Achel

  Motie van wantrouwen ingediend tegen college van burgemees­ter en schepenen

  Op 5 juli vindt ’s avonds een extra gemeenteraad plaats in Hamont-Achel. Er werd door 12 leden van de fracties CD&V, Balans en N-VA immers een collectieve constructieve motie van wantrouwen tegen de leden van het college van burgemeester ingediend, met uitzondering van de toegevoegde schepen, die als voorzitster van het Bijzonder Comité voor de Sociale Dienst van rechtswege aan het college werd toegevoegd. Het is aan de gemeenteraad om hiervan akte te nemen alsook van het onderzoek dat de voorzitster van de gemeenteraad voert naar de decretale voorwaarden waaraan de ingediende motie moet voldoen. Indien de ingediende motie aangenomen wordt door de gemeenteraad worden de burgemeester en schepenen, met uitzondering van de toegevoegde schepen, van rechtswege ontslagen.
 2. INTERVIEW. ‘Topmakelaar’ Anneke Winkelmolen (39): “Dat vastgoedmakelaars praatjes maken en makkelijk geld verdienen, klopt niet. Er komt veel meer bij kijken dan enkel de opbrengst van paar vierkante meters”
  PREMIUM
  Hasselt/Alken

  INTERVIEW. ‘Topmake­laar’ Anneke Winkelmo­len (39): “Dat vastgoedma­ke­laars praatjes maken en makkelijk geld verdienen, klopt niet. Er komt veel meer bij kijken dan enkel de opbrengst van paar vierkante meters”

  ‘Ik zie mijn panden als mijn kindjes’. Met die bijzondere metafoor opende de Hasseltse Anneke Winkelmolen (39) mee het nieuwe programma ‘Topmakelaars’ op Play4, waarin Vlaanderen kennis maakt met de vrolijke vastgoedmakelaar en medezaakvoerder van ERA Nobis. Een stevige job, die ze al zes jaar uitvoert op haar eigen kantoor in Alken, op de baan én als moeder van een tweeling. “Zelfs op mijn achttiende wist ik totaal niet wat ik wilde worden. Intussen heb ik mijn plaats gevonden.”