Illustratiebeeld.
Volledig scherm
Illustratiebeeld. © Koen Moureau

Geiser vat vuur: bewoner overgebracht naar ziekenhuis

PeltMaandagnamiddag is in een woning aan de Moldershoevenstraat in Overpelt een geiser in brand gevlogen. De brand kon snel geblust worden door de buren, waardoor de woning onbeschadigd bleef. Een van de bewoners ademde rook in en werd voor controle naar het ziekenhuis overgebracht. 

 1. Kan Pelt klassement verbeteren tegen Nijlen?
  Voetbal derde nationale B

  Kan Pelt klassement verbeteren tegen Nijlen?

  Esperanza Pelt staat na vier speeldagen op een gedeelde tiende plaats. De Peltenaars konden nog maar één keer winnen, verloren twee keer en pakten één keer een punt. Dat lijkt niet meteen het resultaat waarop de Esperanza-jongens gerekend hadden. Pelt werd door de concurrenten gezien als één van de favorieten voor de titel, maar intussen gaapt er al wel een kloof van zes punten tussen Pelt en de leiders Geel en Termien.
 2. Wanneer kies je best voor de gratis ziekteverzekering van de overheid in plaats van voor een mutualiteit?
  Spaargids.be

  Wanneer kies je best voor de gratis ziektever­ze­ke­ring van de overheid in plaats van voor een mutuali­teit?

  De wettelijke ziekteverzekering is verplicht in België. Dit systeem biedt iedereen toegang tot medische verzorging. Om van dat systeem te kunnen genieten, moet je je aansluiten bij een ziekenfonds of bij de Hulpkas voor Ziekte en Invaliditeitsverzekering (HZIV). Maar hoe bepaal je die keuze? En waarin schuilt het verschil tussen ziekenfonds en hulpkas? Spaargids.be zet het voor je op een rij.