Het nieuwe reglement zorgt voor een evenwichtige verdeling van de belastingdruk voor de Peltse ondernemingen.
Volledig scherm
Het nieuwe reglement zorgt voor een evenwichtige verdeling van de belastingdruk voor de Peltse ondernemingen. © Mine Dalemans

Eén algemene belasting voor Peltse bedrijven: “Wie meer plaats inneemt en meer hinder veroorzaakt, moet meer betalen”

Tijdens de Peltse gemeenteraad van november werd de gemeentebelasting op de bedrijven goedgekeurd. Die belasting komt in de plaats van diverse belastingen die afzonderlijk in Neerpelt en Overpelt bestonden. Ze zorgt voor een evenwichtige verdeling van de belastingdruk voor de Peltse ondernemingen.

0 reacties

 1. Indrukwekkende renovatie van Gentse burgerwoning: “Meer daglicht, ruimte en zicht op de tuin”
  Livios

  Indrukwek­ken­de renovatie van Gentse burgerwo­ning: “Meer daglicht, ruimte en zicht op de tuin”

  Liselore en Peter wonen in een ruime burgerwoning in Gentbrugge. Samen met hun vijf kinderen vormen ze een nieuw samengesteld gezin. De halfopen woning dateert uit 1954 en was dus niet alleen aan renovatie, maar ook aan uitbreiding toe. De oude veranda aan de achterkant van de woning ruimde plaats voor een volledig nieuwe aanbouw met leefkeuken en maximaal contact met de tuin. Bouwsite Livios mocht het resultaat bekijken.
 1. Hond bungelt in lucht met halsband aan poort
  Play

  Hond bungelt in lucht met halsband aan poort

 2. André Hazes spreekt over de gehoorpro­ble­men van zijn vader: "Zijn stem was zo goed maar hij zong vals omdat hij de toon niet hoorde"
  Play
  Kleine Jongen

  André Hazes spreekt over de gehoorpro­ble­men van zijn vader: "Zijn stem was zo goed maar hij zong vals omdat hij de toon niet hoorde"