Omdat voor coronapatiënten meer verpleegkundig personeel nodig is, moeten afdelingen gesloten worden in het Mariaziekenhuis.
Volledig scherm
Omdat voor coronapatiënten meer verpleegkundig personeel nodig is, moeten afdelingen gesloten worden in het Mariaziekenhuis. © RV

Coronacijfers stijgen verder in Noord-Limburg: “We vrezen voor de impact van versoepelingen”

Noord-LimburgIn tegenstelling tot de nationale trend stijgen de coronacijfers aanzienlijk in de gemeenten uit de Eerstelijnszone Noord-Limburg (Bocholt, Hamont-Achel, Hechtel-Eksel, Lommel, Peer en Pelt). Het aantal besmettingen bij schoolgaande kinderen en jongeren is momenteel even hoog als op het hoogtepunt van de tweede coronagolf. 

 1. Mini-onderneming ‘Lommel Lacht’ levert 2.979 euro op
  Lommel

  Mi­ni-onderne­ming ‘Lommel Lacht’ levert 2.979 euro op

  Afgelopen woensdagavond werd de mini-onderneming ‘Lommel Lacht’ van de Boudewijnschool afgesloten met een woordje van dank van de directeur. In totaal werd maar liefst 2.979 euro opgehaald. 1.100 euro gaat naar Sint-Vicentius en 1.100 euro wordt gestort aan het ‘petermeter’-project. De resterende 779 euro wordt gebruikt bij de verdere realisatie van de speelplaats. “Het was een heel mooi project”, klinkt het tevreden bij de school. “De leerlingen hebben geleerd wat ondernemen is en hebben met hun eigen talent hun uiterste best gedaan om het geld bij elkaar te krijgen. Daarmee helpen we een groep kwetsbaren. Dank aan iedereen die hieraan heeft bijgedragen!”
 1. Duizenden dode vissen zorgen voor mysterie in Turkije
  Play

  Duizenden dode vissen zorgen voor mysterie in Turkije

 2. Legendarische Ferrari F40 gaat volledig in vlammen op
  Play

  Legendari­sche Ferrari F40 gaat volledig in vlammen op