Marleen van De Klok (links) kijkt toe naar haar klanten Frits en Hanne
Volledig scherm
Marleen van De Klok (links) kijkt toe naar haar klanten Frits en Hanne © Karolien Coenen

Boer Frits drinkt zijn eerste pintje op het zomerterras van Café De Klok: “We vormen hier één grote vriendengroep”

Sint-Huibrechts-LilleLangs moest Frits Stevens niet nadenken toen we hem vroegen op welk terras hij straks zijn eerste pintje zal drinken. “Dat zal ongetwijfeld op het zomerterras van Café De Klok zijn”, glimlacht de 23-jarige landbouwer uit Hamont, die in 2020 de liefde vond via Boer zkt Vrouw.

 1. Vzw zet gezinscoaches in om armoede te bestrijden: “Ouders aanmoedigen om goede voorbeeld te geven”
  Genk/Heusden-Zolder/Tongeren

  Vzw zet gezinscoa­ches in om armoede te bestrijden: “Ouders aanmoedi­gen om goede voorbeeld te geven”

  Kind en Taal, een Limburgse vzw die zich inzet voor taalontwikkeling en opvoedingsondersteuning bij kansarme gezinnen, breidt uit met gezinscoaches. Die moeten ouders aanmoedigen om te participeren in de samenleving, bijvoorbeeld door op zoek te gaan naar een job. Genk, Heusden-Zolder en Tongeren springen alvast op de kar. Mogelijk stappen er binnenkort nog meer Limburgse gemeenten in het project.
 2. RESTOTIP. Mexicaanse gerechten om je vingers bij af te likken bij ‘Amigos’
  PREMIUM
  Hasselt

  RESTOTIP. Mexicaanse gerechten om je vingers bij af te likken bij ‘Amigos’

  Eindelijk kunnen we weer genieten van een vers getapt pintje of een heerlijke cocktail op café of restaurant, en dat vieren ook de Bilzense jeugdvrienden Levon Setrakyan en Ilias Amer. Zij baten samen het gloednieuwe restaurant Amigos uit op het Hasseltse Kolonel Dusartplein. Een nieuwe hotspot waar iedereen welkom is om te genieten van typisch Latijns-Amerikaanse streetfood, én een ultiem vakantiegevoel. Wij proefden alvast met plezier.