Zaakvoerder Ken Pulgré van Carpe Diem.
Volledig scherm
PREMIUM
Zaakvoerder Ken Pulgré van Carpe Diem. © Karolien Coenen

Bloemenwinkel Carpe Diem verdwijnt na vijftien jaar uit straatbeeld: “We starten elk onze eigen zaak, waarin ook bloemen een rol spelen”

PeltNa vijftien jaar zal bloemen- en decoratiewinkel Carpe Diem verdwijnen uit het centrum van Neerpelt. Nog een week en dan sluiten de deuren van de zaak definitief. Zaakvoerders Ken Pulgré (37) en Martijn Schevernels (30) kiezen allebei voor een nieuwe uitdaging. “We hebben inmiddels al veel begripvolle reacties gekregen van onze vaste klanten, die we graag bedanken voor de mooie tijd”, klinkt het bij het duo.

 1. Je autoverzekering sneller opzeggen, is het binnenkort mogelijk?

  Je autoverze­ke­ring sneller opzeggen, is het binnenkort mogelijk?

  Een autoverzekering jarenlang bij dezelfde verzekeraar houden? Veel mensen doen het. Zelfs bij de aankoop van een nieuwe wagen stappen velen gewoontegetrouw naar hun eigen verzekeraar voor een nieuw voorstel. De strenge regeling om een contract over te dragen naar een andere verzekeraar schrikt af. Maar daar brengt een nieuw wetsvoorstel binnenkort misschien verandering in. Independer.be legt uit hoe je je autoverzekering kan overdragen en wat er in de toekomst zou kunnen veranderen.
 2. Hasseltse studentenregatta voor tweede jaar op rij geannuleerd
  Hasselt

  Hasseltse studenten­re­gat­ta voor tweede jaar op rij geannu­leerd

  Al vijftien jaar organiseren de Hasseltse onderwijsinstellingen samen met de stad Hasselt de Hasselt Student Regatta, de befaamde botenrace. Helaas heeft de 16de editie nog niet kunnen plaatsvinden, en ook een herkansing dit jaar zit er wegens de coronacrisis niet in. “Na de aankondiging van de ‘paaspauze’ zagen we onze kansen om de boten te water te laten helemaal slinken”, reageert schepen van Jeugd en Evenementen Habib El Ouakili (RoodGroen+).
 1. De Titanic, maar dan heel anders: overbelast schip breekt in twee
  Play

  De Titanic, maar dan heel anders: overbelast schip breekt in twee

 2. Honden richten ravage aan en kunnen niet wachten om het aan hun baasje te tonen
  Play

  Honden richten ravage aan en kunnen niet wachten om het aan hun baasje te tonen