Carnavalsvereniging De Pelter Jeugd (met Niels Bollen en Kobie Eerdekens in het zwart) schonk 1.500 euro aan Bart. Hij staat met rode jas achteraan op de foto. Links staat schepen Ann Van Dorpe die mee de cheque in ontvangst neemt en vooraan ziet u de gelegenheidskerstmannen Demi Peeters en Doutze Aegten.
Volledig scherm
PREMIUM
Carnavalsvereniging De Pelter Jeugd (met Niels Bollen en Kobie Eerdekens in het zwart) schonk 1.500 euro aan Bart. Hij staat met rode jas achteraan op de foto. Links staat schepen Ann Van Dorpe die mee de cheque in ontvangst neemt en vooraan ziet u de gelegenheidskerstmannen Demi Peeters en Doutze Aegten. © Karolien Coenen

Bart Peeters (45) geeft 140 kinderen in armoede een kerstcadeau: “Deze actie overtrof mijn stoutste dromen”

PeltDe 45-jarige Bart Peeters heeft net voor Kerstmis 140 kinderen in armoede een leuk kerstcadeautje bezorgd. Hij zamelde 6.000 euro in en kon op die manier een beetje voor kerstman spelen. “Mijn broer en ik stonden vroeger zelf aan de kant van de armoede. Door de onvoorwaardelijke liefde van onze moeder en hulp van onze grootouders konden we er het beste van maken. Omdat het probleem nog steeds niet uit de wereld is, wou ik nu iets terugdoen voor zij die het moeilijk hebben.”