Zaakvoerders Isolde en Dimitri Schoofs van ‘De Kiekenbakker’.
Volledig scherm
Zaakvoerders Isolde en Dimitri Schoofs van ‘De Kiekenbakker’. © Karolien Coenen

Afhaaltraiteur ligt al maanden tussen wegenwerken en organiseert ludieke trailrun van... 28 meter: “Met humor onze klanten belonen”

Afhaaltraiteur ‘De Kiekenbakker’ ligt al sinds mei verstopt tussen de wegenwerken aan de Leopoldlaan. Dat is geen geschenk voor de klanten, maar toch blijven ze de weg naar de zaak vinden. “Omdat het straatbeeld quasi voortdurend verandert en het voor de mensen een hele opgave is bij ons te geraken, organiseren we vanaf zondag tot 31 januari een ludieke trailrun van 28 meter”, glimlachen zaakvoerders Isolde en Dimtiri Schoofs. “Vanaf de voormalige Aldi-parking aan de overkant tot aan onze zaak.”

1 reactie

 • Pascal Daemen

  1 jaar geleden
  De handelaars hebben geen andere keuze dan positief te blijven . Nu nog afwachten hoe bedroevend het eind resultaat van de wegeniswerken gaan zijn Zie ring rond Overpelt ..
 1. Wedstrijdboten van Hasseltse roeiteams getroffen door felle rukwinden aan Schulensmeer: “Eéntje van 40.000 euro ligt hier gewoon compleet in twee”
  PREMIUM
  Hasselt

  Wedstrijd­bo­ten van Hasseltse roeiteams getroffen door felle rukwinden aan Schulen­smeer: “Eéntje van 40.000 euro ligt hier gewoon compleet in twee”

  De hevige storm die momenteel door ons land raast is allesbehalve gunstig geweest voor de roeiboten van de UHasselt en de hogescholen PXL en UCLL. Die stonden tijdelijk opgeslagen onder een grote tent aan het Schulensmeer, maar liepen heel wat schade op nadat een felle wind tot 100 kilometer per uur de tent wegblies. Vooral de roeiboot van het PXL-team met een waarde van 40.000 euro kreeg het het hardste te verduren.
 2. Jeugdwielrenners mogen geen wedstrijden rijden, dus laat hoofdsponsor Sport en Moedig Genk hen op poster schitteren
  Genk / Opglabbeek

  Jeugdwiel­ren­ners mogen geen wedstrij­den rijden, dus laat hoofdspon­sor Sport en Moedig Genk hen op poster schitteren

  De terrassen openen dit weekend, maar heel wat amateursporten wachten nog steeds op het verlossende groene licht van de overheid om eindelijk terug in actie te schieten. Ook de jeugd- en amateurcompetities in het wielrennen liggen nog zeker tot en met 16 mei stil. Omdat de renners geen wedstrijden meer mogen rijden, laat ramenbedrijf Mecona uit Opglabbeek, hoofdsponsor van Sport en Moedig Genk, haar renners dan maar schitteren op een poster.
 3. Noord-Limburgers waarschuwen hun buren aan vooravond van heropening horeca: “Mijn coronaverhaal, dat wil je niet meemaken”
  Noord-Limburg

  Noord-Limburgers waarschu­wen hun buren aan vooravond van heropening horeca: “Mijn coronaver­haal, dat wil je niet meemaken”

  Aan de vooravond van de heropening van de horeca, getuigen zeven moedige inwoners uit Noord-Limburg over de impact van hun coronabesmetting op hun leven. Freddy uit Bocholt, Grace uit Hamont-Achel, Linn en Sonja uit Hechtel-Eksel, Celine uit Lommel, Kimberly uit Peer en Melvin uit Pelt zijn duidelijk: “Mijn coronaverhaal, dat wil jij niet meemaken!”
 1. Oostenrijkse acrobate kronkelt zich in alle mogelijke vormen
  Play

  Oostenrijk­se acrobate kronkelt zich in alle mogelijke vormen

 2. Duizenden dode vissen zorgen voor mysterie in Turkije
  Play

  Duizenden dode vissen zorgen voor mysterie in Turkije