Zaakvoerders Isolde en Dimitri Schoofs van ‘De Kiekenbakker’.
Volledig scherm
Zaakvoerders Isolde en Dimitri Schoofs van ‘De Kiekenbakker’. © Karolien Coenen

Afhaaltraiteur ligt al maanden tussen wegenwerken en organiseert ludieke trailrun van... 28 meter: “Met humor onze klanten belonen”

Afhaaltraiteur ‘De Kiekenbakker’ ligt al sinds mei verstopt tussen de wegenwerken aan de Leopoldlaan. Dat is geen geschenk voor de klanten, maar toch blijven ze de weg naar de zaak vinden. “Omdat het straatbeeld quasi voortdurend verandert en het voor de mensen een hele opgave is bij ons te geraken, organiseren we vanaf zondag tot 31 januari een ludieke trailrun van 28 meter”, glimlachen zaakvoerders Isolde en Dimtiri Schoofs. “Vanaf de voormalige Aldi-parking aan de overkant tot aan onze zaak.”

1 reactie

 • pascal daemen

  2 jaar geleden
  De handelaars hebben geen andere keuze dan positief te blijven . Nu nog afwachten hoe bedroevend het eind resultaat van de wegeniswerken gaan zijn Zie ring rond Overpelt ..
 1. Hackathon bij SAB levert leuke ideeën op
  Bree

  Hackathon bij SAB levert leuke ideeën op

  Afgelopen dinsdag en donderdag vond een hackathon plaats op het Sint-Augustinusinstituut Bree. De organisatie verliep in samenwerking met UHasselt met als doel de school met originele ideeën nog leuker te maken. Er werd in gemengde groepen gebrainstormd en na de uitwerking kozen de drie jury’s elk een winnaar. Hierbij werd gelet op originaliteit, kwaliteit van de uitwerking en natuurlijk ook de presentatie van hun idee. Deze drie groepen mochten hun idee dan pitchen voor de volledige leerlingengroep en de professionele jury, waartoe ook burgemeester Liesbeth Van der Auwera (CD&V) behoorde. Via een live poll mochten hun medeleerlingen kiezen welk idee effectief zal worden uitgevoerd. Dat maakt onder meer dat er volgend jaar een cultuurweek zal worden georganiseerd op de school.
 1. ‘Wedding boom’ bij beautyonderneming: zaakvoerster en drie teamleden stappen in huwelijksbootje
  Hasselt

  ‘Wedding boom’ bij beautyon­der­ne­ming: zaakvoer­ster en drie teamleden stappen in huwelijks­boot­je

  Recent werd de Hasseltse beautyonderneemster Caroline Rigo (39) nog uitgeroepen tot winnares van de JCI Award Limburgse Jonge Ondernemer, nu heeft ze opnieuw wat te vieren met haar trouw. Caroline stapt niet alleen in het huwelijksbootje, want ook haar drie teammedewerksters Lore Carlier (34) uit Sint-Truiden, Véronique De Vliegher (35) uit Lochristi en Sofie Peeters (22) uit Pelt, geven dit jaar hun ja-woord. Binnen het bedrijf zorgt het kwartet voor een echte ‘weddingboom’.
 2. Je tuinhuis, bloemenperk of zwembad veilig stellen? Zo zinvol is een aparte verzekering voor je tuin
  Spaargids.be

  Je tuinhuis, bloemen­perk of zwembad veilig stellen? Zo zinvol is een aparte verzeke­ring voor je tuin

  Heel wat mensen herontdekten tijdens de lockdown hun tuin. Misschien is dit dan ook het goede moment om even stil te staan bij de verzekering ervan. Wat als je tuinmeubilair beschadigd raakt door intense hagel of brand? Of je bloemenperk of gazon bezoek krijgt van loslopend wild of vandalen? Stel dat je opstaand zwembad lek slaat... Spaargids.be gaat voor je na of je verzekering tussenbeide komt.