Noorderhart Mariaziekenhuis in Pelt.
Volledig scherm
Noorderhart Mariaziekenhuis in Pelt. © Karolien Coenen

Aantal coronapatiënten in Noorderhart Mariaziekenhuis nadert kaap van 50

 1. Rapper Rian Snoeks dropt outfits uit videoclip ‘GEVOELLOOS’ samen met Twenty Second Vintage
  Hasselt/Neerpelt

  Rapper Rian Snoeks dropt outfits uit videoclip ‘GEVOELLOOS’ samen met Twenty Second Vintage

  Rian Snoeks, de 17-jarige Peltse rapper die deel uitmaakt van het Genkse collectief ‘Goeie Jongens’ en vorig jaar nog één van de finalisten van ‘De Nieuwe Lichting' werd, verraste afgelopen weekend met een ‘instore drop’ bij Twenty Second Vintage. Voor zijn videoclip ‘GEVOELLOOS’ werkte Rian samen met twintig modellen, gestyled door de Hasseltse vintage kledingwinkel.
 2. Hier zullen de Lommelse jongeren binnenkort ‘chillen’, fuiven en praten over problemen
  PREMIUM
  Lommel

  Hier zullen de Lommelse jongeren binnenkort ‘chillen’, fuiven en praten over problemen

  De site aan het Adelbergpark in Lommel krijgt er binnenkort een jongerencentrum bij. Op de huidige noodparking aan het Cultuurcentrum De Adelberg en de bioscoop wil de stad een prominente plaats geven aan de jeugd. De kostprijs van het project wordt geraamd op 3,85 miljoen euro. “Er komt ook een polyvalente zaal, waar workshops, optredens en fuiven kunnen plaatsvinden", vertelt schepen van Jeugd Peter Vanderkrieken (CD&V).
 1. Indrukwekkende renovatie van Gentse burgerwoning: “Meer daglicht, ruimte en zicht op de tuin”
  Livios

  Indrukwek­ken­de renovatie van Gentse burgerwo­ning: “Meer daglicht, ruimte en zicht op de tuin”

  Liselore en Peter wonen in een ruime burgerwoning in Gentbrugge. Samen met hun vijf kinderen vormen ze een nieuw samengesteld gezin. De halfopen woning dateert uit 1954 en was dus niet alleen aan renovatie, maar ook aan uitbreiding toe. De oude veranda aan de achterkant van de woning ruimde plaats voor een volledig nieuwe aanbouw met leefkeuken en maximaal contact met de tuin. Bouwsite Livios mocht het resultaat bekijken.
 1. Hond bungelt in lucht met halsband aan poort
  Play

  Hond bungelt in lucht met halsband aan poort

 2. André Hazes spreekt over de gehoorpro­ble­men van zijn vader: "Zijn stem was zo goed maar hij zong vals omdat hij de toon niet hoorde"
  Play
  Kleine Jongen

  André Hazes spreekt over de gehoorpro­ble­men van zijn vader: "Zijn stem was zo goed maar hij zong vals omdat hij de toon niet hoorde"