Op 24 september 2021 kan je in Peer terecht op het Armand Preud’Hommeplein voor de outdoor familievoorstelling van Sprookjes Enzo – Passa Il Tempo.
Volledig scherm
Op 24 september 2021 kan je in Peer terecht op het Armand Preud’Hommeplein voor de outdoor familievoorstelling van Sprookjes Enzo – Passa Il Tempo. © Stad Peer

Vurige start voor cultuurseizoen in Peer

  1. Nieuwe meester-stoker Steven (43) stoomt zich klaar voor Hasseltse Jeneverfeesten: “Eerste keer gevierd op m’n elfde, maar nu éxtra spannend”
    PREMIUM
    Hasselt

    Nieuwe mees­ter-sto­ker Steven (43) stoomt zich klaar voor Hasseltse Jenever­fees­ten: “Eerste keer gevierd op m’n elfde, maar nu éxtra spannend”

    Steven Reekmans (43) is als Hasselaar én nieuwe meester-stoker van het Jenevermuseum helemaal klaar om de traditionele Jeneverfeesten dit weekend in te gaan. Zo verwacht hij samen met de stad méér dan 100.000 bezoekers, die na twee jaar uitstel eindelijk weer van de Hasseltse jenever én de gloednieuwe huisjenever van Reekmans mogen proeven. “Die moet de burgemeester zaterdag nog goedkeuren, maar met volle vertrouwen staat er alvast 60 verse liter klaar”, lacht de stoker.