Beklaagde Rosa (28).
Volledig scherm
Beklaagde Rosa (28). © BVDH

Vrouw (28) die stiefzoontje (3) doodsloeg, stort in tijdens proces: “Plots kwam het besef. Wat heb ik gedaan?”

Op 30 maart 2016 kreeg een Amerikaanse militair op de luchtmachtbasis van Kleine-Brogel telefoon van zijn partner Rosa (28) met de boodschap dat zijn driejarig zoontje zwaar gevallen was. Even later overleed het jongetje aan zijn verwondingen. Enkele maanden later bleek de stiefmoeder de peuter te hebben geslagen. Er werd een celstraf van acht jaar gevorderd.

 1. OnlyFans-ster Jamecia verklapt hoeveel extra ze verdient na de Streamz-docu, en dat is niet weinig
  Play
  Showbizz
  5

  OnlyFans-ster Jamecia verklapt hoeveel extra ze verdient na de Streamz-do­cu, en dat is niet weinig

  Hoe gaat het met de OnlyFans-modellen uit de documentaire ‘OnlyFans: De Naakte Vlaamse Waarheid’, een half jaar nadat de reeks op Streamz verscheen? Dat wou Showbits wel eens weten en dus spraken we opnieuw af met Jamecia. Haar getuigenis heeft haar carrière zeker een boost gegeven. Ze verdiende al goed haar boterham met seksueel getinte video’s, maar sindsdien heeft ze nog meer volgers. Volgers die haar uiteraard betalen om haar video’s te kunnen bekijken. Hoeveel haar dat extra oplevert per maand, verklapt ze aan Senne in een nieuwe Showbits. Bekijk hier de succesvolle Streamz-docu Onlyfans.
 1. ‘I Love Feesje’ schenkt 5.000 euro aan Huis Vergeet Me Nietje in Bree
  Pelt

  ‘I Love Feesje’ schenkt 5.000 euro aan Huis Vergeet Me Nietje in Bree

  De vzw I Love Feesje bracht deze week een bezoek aan Huis Vergeet Me Nietje in Bree om een cheque te overhandigen ter waarde van 5.000 euro. “We geven de opbrengsten van onze events altijd aan een lokale organisatie. Dit keer zijn we terechtgekomen bij Huis Vergeet Me Nietje en met Koen in onze gedachten besloten we om hen financieel te steunen”, vertelt initiatiefnemer Wilfried Custers. “Huis Vergeet Me Nietje is een inloophuis, volledig gerund door vrijwilligers, dat ondersteuning biedt die in het professionele zorgcircuit niet altijd kan worden aangeboden aan mensen met kanker of hun naasten. Het inloophuis wil in eerste plaats een laagdrempelige ontmoetingsplaats zijn voor deze doelgroep.”