Volledig scherm
PREMIUM
© screenshot TVL

Voormalige vriend van ‘pedoclown’: “Ik betrapte hem met twee kinderen en heb toen gezworen dat hij nooit nog slachtoffers zou maken”

Het Antwerpse Hof van Beroep heeft de 63-jarige ‘pedoclown’ uit Herk-de-Stad veroordeeld tot een celstraf van vijf jaar voor het seksuele misbruik van zes minderjarige meisjes. “Ik had gezworen niet te rusten tot ik zeker wist dat hij geen slachtoffers meer zou maken”, vertelt een voormalige vriend van de veroordeelde man, die hem destijds betrapte met twee kinderen.

  1. Vincent, de man die de Gouden Klassiekers won zonder Van Aert in de Strade en Sanremo: “Corona is de redder van mijn ploeg geweest”

    Vincent, de man die de Gouden Klassie­kers won zonder Van Aert in de Strade en Sanremo: “Corona is de redder van mijn ploeg geweest”

    Hij is de enige wielerliefhebber die blij is dat Parijs-Roubaix niet doorgaat. Vincent van Marrewijk sprong na de Ronde naar de koppositie van de Gouden Klassiekers en mag zich nu € 7.000 rijker rekenen. De Nederlander kon de eindzege zelfs pakken zonder winnaar Wout van Aert in de Strade Bianche en Milaan-Sanremo. “Dankzij Fuglsang en de goedkope Vlasov ben ik van ver kunnen terugkomen.”