Beklaagde Rosa.
Volledig scherm
Beklaagde Rosa. © BVDH

Vijf jaar effectief voor vrouw (28) die stiefzoontje (3) doodsloeg: “Er blijven alleen maar verscheurde levens achter”

De 28-jarige Rosa B. is veroordeeld tot een effectieve celstraf van vijf jaar nadat ze op 30 maart 2016 in Peer haar stiefzoontje (3) doodsloeg nadat hij vervelend deed bij het eten van zijn macaroni. Haar partner werkte als Amerikaanse militair op de luchtmachtbasis van Kleine-Brogel. “Hij heeft het meest tragische meegemaakt wat in een mensenleven mogelijk is”, opperde zijn advocaat.

 1. Uitbaters Café De Markt organiseren spaghettidagen om te overleven: “Niet lang na onze opening in september moesten de deuren alweer toe”
  PREMIUM
  Pelt

  Uitbaters Café De Markt organise­ren spaghetti­da­gen om te overleven: “Niet lang na onze opening in september moesten de deuren alweer toe”

  Begin september werd café ‘t Dûrrep in Overpelt-centrum overgenomen door Kevin Vaesen en Waël Azdi. De twintigers doopten hun nieuwe zaak tot Café De Markt en wilden van de bruine kroeg een plaats maken waar iedereen welkom is. Er werd al gesproken over de verhuur van vespa’s en fingerfood, maar toen strooide het welgekende virus andermaal roet in het eten. Met spaghettidagen probeert het café nu te overleven.
 1. Scheer mee met wingsuits over meest beruchte skipiste ter wereld
  Play
  skiën

  Scheer mee met wingsuits over meest beruchte skipiste ter wereld

 2. Politie maakt einde aan achtervolging met dit gewaagde maar efficiënte manoeuvre
  Play

  Politie maakt einde aan achtervol­ging met dit gewaagde maar efficiënte manoeuvre