MDMA, ter illustratie.
Volledig scherm
MDMA, ter illustratie. © AFP

Verdachten produceren drugs in verlaten loods op militaire basis in Peer

PeerDe lokale politie Kempenland heeft woensdag 22 juni op een klein militair domein in Peer een productielocatie voor MDMA aangetroffen. Het gaat niét om de luchtmachtbasis van Klein-Brogel zoals eerst wel werd gecommuniceerd.

 1. Limburgse bedrijven geloven in duurzaamheid
  Limburg

  Limburgse bedrijven geloven in duurzaam­heid

  Ondanks pandemieën, schaarste- en prijscrisissen en een dreigende recessie blijft duurzaamheid een thema dat niet meer weg te denken is voor al wie vandaag een bedrijf aanstuurt. Reeds 3 op 10 van alle Limburgse bedrijven zetten concrete duurzaamheidsdoelstellingen met een timing voorop. En hoewel de omvang van bedrijven zeker mee bepalend is in de mate dat duurzaamheid een uitdaging vormt, staat het thema ook bij kmo’s steeds meer op de agenda. Twee op drie Limburgse ondernemers zijn er (sterk) van overtuigd dat duurzaamheidsinspanningen op lange termijn zullen lonen. Dat blijkt uit een onderzoek dat VKW Limburg en UNIZO Limburg uitvoerden bij 400 Limburgse bedrijven en dat kadert in een ruimer internationaal onderzoek van Maastricht University en Trinity College in Dublin.
 2. Kringloopwinkel Okazi maakt zich klaar voor 15de editie Pukkelpopwinkel: “Tegenwoordig komen sommige festivalgangers ál hun kampeerspullen bij ons kopen”
  Hasselt

  Kringloop­win­kel Okazi maakt zich klaar voor 15de editie Pukkelpop­win­kel: “Tegenwoor­dig komen sommige festival­gan­gers ál hun kampeer­spul­len bij ons kopen”

  Niet alleen op de wei van Pukkelpop is er deze week heel wat bedrijvigheid, ook naast het terrein wordt alles in gereedheid gebracht in laatste rechte lijn richting het festival. Kringloopwinkel Okazi in Hasselt bereidt voor de 15de keer een pop-up campingwinkel voor waar festivalgangers vanaf donderdag terechtkunnen.