Ticketverkoop van start

 1. Bestuurster rijdt in de beek
  Maaseik

  Bestuur­ster rijdt in de beek

  Zaterdagmiddag vond er een verkeersongeval plaats op de Kinrooiersteenweg te Maaseik. Dit gebeurde om 15.40 uur. “Een 29-jarige bestuurster uit Oudsbergen reed met haar voertuig de gracht in”, klinkt het bij politie Maasland. “Ze kon op eigen kracht uit het voertuig en de beek kruipen. De bestuurster legde een positieve ademtest af. Het rijbewijs werd bijgevolg ingetrokken voor 15 dagen. Ze werd ter controle overgebracht naar het ziekenhuis te Maaseik. Het voertuig werd getakeld.”
 2. Nieuwbakken trainer Patrick Monnissen wil met Park Houthalen bovenin meedraaien: “Zowel spelers als staf zijn gemotiveerd om te slagen”
  Voetbal Tweede provinciale

  Nieuwbak­ken trainer Patrick Monnissen wil met Park Houthalen bovenin meedraaien: “Zowel spelers als staf zijn gemoti­veerd om te slagen”

  Patrick Monnissen is de nieuwe hoofdtrainer van Park Houthalen. Hij volgt Ronny Achten op die zijn trainersplunje aan de haak hing. Monnissen was vorig seizoen trainer bij het Nederlandse RKVV Willem 1 in Maastricht. “Aan de gesprekken met Park Houthalen hield ik meteen een goed gevoel over en we zaten snel op dezelfde golflengte”, zegt de Dilsenaar.
 1. Axel heeft goed nieuws voor Christa: tot haar grote verbazing erft ze 16.000 euro
  Play

  Axel heeft goed nieuws voor Christa: tot haar grote verbazing erft ze 16.000 euro

 2. Geen kat zo verwend als deze drie!
  Play

  Geen kat zo verwend als deze drie!