Themabeeld van fietsstad Peer
Volledig scherm
Themabeeld van fietsstad Peer © Kris Van de Sande

Stad Peer brengt 29 knelpunten op schoolroutes in kaart

PeerStad Peer bracht in overleg met de bewoners en gebruikers de fietsknelpunten op de schoolroutes in kaart. Daaruit kwamen 29 knelpunten mét een oplossing om het punt veiliger te maken. In dat kader begint Stad Peer vanaf vandaag met het aanbrengen van slemlagen.

 1. Theater op de Markt ondanks hitte groot succes
  Hasselt

  Theater op de Markt ondanks hitte groot succes

  Het vijfdaagse stadsfestival Theater op de Markt in Hasselt bracht een massa volk op de been. Maar liefst 52 gezelschappen uit binnen- en buitenland presenteerden het neusje van de zalm op gebied van circus en locatietheater op meer dan 20 locaties in de binnenstad. “Met 100.000 toeschouwers en tal van uitverkochte voorstellingen kunnen we alleen maar tevreden zijn over deze prachtige editie,” aldus gedeputeerde Igor Philtjens.
 2. TERRASTIP. Bar Ganz is derde bar op rij aan het Neerpeltse kanaal: “We hebben ook in de winter grote plannen”
  PREMIUM
  Pelt

  TERRASTIP. Bar Ganz is derde bar op rij aan het Neerpeltse kanaal: “We hebben ook in de winter grote plannen”

  Wellicht vind je nergens in Vlaanderen zoveel horeca-aangelegenheden op zo’n korte afstand als in Neerpelt. Met de Scoutsrally, Kaffee Kongee en Bar Ganz liggen immers drie zaken binnen de kilometer. Die laatste is aan het begin van de zomervakantie geopend en heeft meteen een vast publiek gevonden. “We zetten hier echt in op de rust die je aan het water altijd vindt”, vertelt zaakvoerder Yannick Willekens (29).
 3. Liegen over je vorige loon om een hoger salaris te strikken? Dit zeggen de experts
  Jobat

  Liegen over je vorige loon om een hoger salaris te strikken? Dit zeggen de experts

  Heb je een nieuwe baan in het vizier, komt vroeg of laat het onderwerp ‘loon’ naar boven. Om je nieuwe salaris te bepalen of een goed voorstel te kunnen doen, durft een werkgever daarbij al eens vragen wat je op je huidige job verdient. Vind je dit maar een ongemakkelijke vraag en weet je er geen blijf mee? Is je huidige loon aan de lage kant en wil je een mooie promotie niet mislopen met een al te eerlijk antwoord? Jobat.be legt de kwestie voor aan hr-dienstverlener SD Worx.