Slippen, crashen en scoren: autovoetbal is hilarisch!

Amerikaanse toestanden in Peer zondagmiddag. Rijdende autowrakken namen het tegen elkaar op om te ‘voetballen’ en het laatste beetje uit hun versleten motor persen. Optrekken naar die bal!

 1. Twee coronapatiënten op intensieve zorg in Noorderhart Mariaziekenhuis, beddentekort niet aan de orde
  Pelt

  Twee coronapa­tiën­ten op intensieve zorg in Noorder­hart Mariazie­ken­huis, beddente­kort niet aan de orde

  In het Noord-Limburgse Pelt woedt het coronavirus stevig, maar mensen moeten zich vandaag nog geen zorgen maken over een mogelijk beddentekort. Op de intensieve zorg van het Noorderhart Mariaziekenhuis zijn er in totaal twaalf bedden beschikbaar, daarvan zijn er twee in gebruik genomen door coronapatiënten. In totaal zijn er 18 bedden in het ziekenhuis bezet door coronapatiënten en nog eens 23 bedden in het Revalidatie- & MS-Centrum.
 2. 25 personen met corona in Mariaziekenhuis Pelt
  Pelt

  25 personen met corona in Mariazie­ken­huis Pelt

  Vandaag liggen er in Noorderhart Mariaziekenhuis 25 patiënten met corona. Vier daarvan liggen op de afdeling intensieve zorg. In totaal biedt het Noorderhart Mariaziekenhuis 363 bedden aan. Twaalf daarvan zijn bedoeld voor coronapatiënten op de afdeling intensieve zorg. Het maximumaantal dat er op die dienst tijdens de eerste golf lag, bedroeg negen. Bij een eerdere rondvraag deze week bedroeg het aantal personen met corona in het ziekenhuis nog 18.
 3. Els en Sofie zijn helemaal overtuigd van cohousing: "In een cohousingproject woon je minder anoniem dan in een appartement in de stad.”
  Livios

  Els en Sofie zijn helemaal overtuigd van cohousing: "In een cohousing­pro­ject woon je minder anoniem dan in een apparte­ment in de stad.”

  Beperkte bubbels, social distancing, alleen thuis werken,... Heel wat mensen voelen zich eenzaam door de coronamaatregelen. Maar daar hebben Els en Sofie geen last van. Zij kozen ervoor om te wonen in een cohousingproject. Dit is een manier van gemeenschappelijk wonen, waarbij je toch je privacy behoudt. “Ik wist meteen dat deze nieuwe woonvorm iets voor mij was”, vertelt Els aan bouwsite Livios.
 1. Wij hebben de nieuwe Xbox al: unboxing en eerste indruk
  Play
  games

  Wij hebben de nieuwe Xbox al: unboxing en eerste indruk

 2. Origineel en grappig: spotje Biden toont hoe je afrekent met Trump
  Play
  VS2020

  Origineel en grappig: spotje Biden toont hoe je afrekent met Trump